Èxit de públic en el cicle “Cultura a la fresca a les urbanitzacions” de Finestrat

Pròxima Junta de Govern Local: dijous 5, 9.00 hores
02/10/2017
Charla informativa: “Dona sangre y hazte donante de médula en Finestrat”
03/10/2017

En la vesprada d’ahir va finalitzar el cicle que va organitzar la Regidoria de Cultura amb el títol “Cultura a la fresca a les urbanitzacions”. El punt final a aquesta programació el va posar el mag Mag Malastruc amb un espectacle de màgia i humor que va reunir nombrós públic en el parc infantil de la urbanització “Balcó de Finestrat”.

L’edil de Cultura, María Llorca, va agrair l’excel·lent resposta dels veïns d’aquestes àrees residencials “perquè hem comptat amb el seu suport en cada un dels esdeveniments celebrats així que la nostra intenció és consolidar aquesta proposta d’acostar la cultura fins a les mateixes urbanitzacions de Finestrat”.

El cicle va començar amb el teatre infantil que va tindre lloc en la urbanització Golf Bahía. Després va continuar amb una festa musical en la urbanització Terra marina i va finalitzar ahir amb l’espectacle de màgia de Mag Malastruc. “Hem programat esdeveniments molt familiars que tenen com a principal destinatari al públic infantil. I en aqueixa línia continuarem treballant per a pròximes edicions”.

GABINET DE PREMSA (2.10.17)