Èxit de participació en les Festes de la Cala de Finestrat en honor al Turista

Fiestas de la Cala Finestrat (programa actos Domingo 16)
16/09/2018
Comença a Finestrat el termini per a sol·licitar les ajudes de les Escoles Infantils de 0 a 3 anys
17/09/2018

Les Festes de la Cala de Finestrat en honor al Turista han congregat a nombrós públic al llarg del cap de setmana. La programació va arrancar en la nit del divendres amb l’orquestra “Black Night” i un espectacular concert en el qual van interpretar els temes musicals més llegendaris de les dècades dels 70 i 80. El dissabte, amb motiu de la pluja, l’organització es va veure obligada a modificar el programa de manera que el concurs de paelles no es va celebrar i la paella gegant es va posposar al diumenge.

En la vesprada del dissabte la zona habilitada per als esdeveniments va començar a animar-se amb el taller de ball de “Locos x Bailar” i l’actuació de l’orquestra “La Rocka”. Ja el diumenge i amb la meteorologia acompanyant, es va celebrar el parc infantil amenitzat per la bandeta “Bip de Polop”, la paella gegant en la qual es van servir més de 200 racions, la festa de l’espuma, una nova sessió del taller de ball i l’actuació flamenca de “Cafelito caliente”. A més, cal assenyalar els moments de record que, des de “La Barreta” van dedicar a dos veïns vinculats a aquesta associació i que han faltat en l’últim any.

L’alcalde, Juan Francisco Pérez, i la regidora de Festes, Amelia Mayor, van agrair als membres de l’Associació “La Barreta” que presidix Antonio Santos la seua col·laboració amb el consistori en la celebració d’aquests actes “perquè ha sigut un cap de setmana molt especial, en el qual veïns i turistes hem compartit moments molt divertits i, sobretot, hem mantingut viu l’esperit d’aquestes festes que ja porten celebrant-se més de 20 anys en la nostra Cala de Finestrat”, va indicar l’alcalde.

(GABINETE PRENSA.17.9.2018)