Èxit del I Fòrum Jove Finestrat. El Pla Jove Municipal segueix la seua marxa

Últims dies d’inscripció a la jornada SERRA NETA d’aquest diumenge 24 d’octubre
18/10/2021
Més de 130 persones participen en la Marxa Solidària del Dia Mundial del Càncer de Mama
18/10/2021

Primera presa de contacte, pluja d’idees i sobretot saber què volen, quins són els seus interessos i què necessiten els joves de Finestrat. Amb aquestes premisses ha arrancat el 1r Fòrum Jove de Finestrat al Centre Juvenil organitzat per la Regidoria de Joventut.

Ha sigut durant aquest cap de setmana i han participat un grup de joves del municipi que en diferents tallers han pogut debatre, exposar i valorar el futur que esperen i desitgen. Són joves els 12 i 30 anys, procedències culturals diferents i representant la gran diversitat juvenil de Finestrat, des del centre històric fins a la Cala passant per la zona de les urbanitzacions.

Per a donar suport a aquesta iniciativa han estat l’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca acompanyat de la Regidora de Joventut, Nati Algado Sellés, i responsable de l’organització.

“El balanç és molt positiu. I només puc agrair la participació de tots aqueixos joves” ha assenyalat la regidor de Joventut, qui va afegir que “aquells que no han pogut participar que sàpien que hi haurà més fòrums en el futur com aquests. Volem aconseguir el que aquest cap de setmana hem aconseguit, cobrir els rangs d’edat dels 12 als 35 anys”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDOR DE JOVENTUT, NATI ALGADO,

Les conclusions d’aquest fòrum serviran per a elaborar el I Pla Jove Municipal que ja ha començat la seua redacció i que definirà les línies d’actuació d’aquesta administració local.

“Vull ressaltar la gran pluja d’idees, de propostes, de suggeriments, de queixes que ens han traslladat. Això és el que persegueix aquest Fòrum i sobretot el Pla Jove: saber l’opinió dels joves i aconseguir un pla fet per ells” ha destacat l’edil qui va afegir que “ara ens queda continuar treballant en aqueixa línia, en les seues inquietuds i en les seues necessitats”

El Pla Jove Municipal s’ha de presentar durant l’any 2022 i tindrà una vigència de 3 o 4 anys.