Èxit del baptisme d’escalada que va celebrar ahir la Regidoria de Joventut de Finestrat

Política Privacidad página Facebook Ayuntamiento de Finestrat
17/04/2021
Dos joves ampliaran la seua formació amb dues beques d’assessorament jurídic i inserció laboral a l’Ajuntament de Finestrat
19/04/2021

A penes 48 hores després de llançar la convocatòria es va omplir. Així de rotund ha sigut l’èxit de la jornada d’iniciació a l’escalada que va celebrar ahir la Regidoria de Joventut de Finestrat en el Morro de Toix amb la finalitat de fomentar l’oci educatiu i saludable entre els joves.

Mitjançant aquesta activitat de baptisme d’escalada s’ha brindat l’oportunitat de donar a conéixer les tècniques bàsiques per a iniciar-se en aquesta mena d’activitat esportiva i poder descobrir el saludable i divertit món de l’escalada. La regidora de Joventut, Nati Algado, va ser present en el desenvolupament de l’activitat i ja va avançar que “ha sigut tal l’èxit de convocatòria i tan positiu el resultat, que ja estem pensant en dates per a la pròxima edició”. “Sens dubte, aquest baptisme és una ocasió perfecta per a descobrir el món de l’escalada, descobrir espais naturals del nostre entorn, treballar valors com el treball en equip, la confiança, l’autoestima i passar un matí d’adrenalina i diversió en contacte amb la naturalesa”.

(GABINET DE PREMSA 19.4.2021)

Més sobre la jornada: https://bit.ly/3ei7rpa