Èxit del 46é Torneig de Voleibol de platja Cala Finestrat

Finestrat celebra aquest cap de setmana l’avantsala perfecta a les seues festes amb el “Dia de Paelles” i una jornada històrica de pilota valenciana
16/08/2023
Coordinació de Dispositius per a les Festes Patronals de Finestrat
16/08/2023

Èxit de públic, de nivell de joc, d’emocions i d’organització. Finalitza el 46 Torneig de Voleibol de platja 4 x 4 de la Cala de Finestrat, el més antic de tota Espanya en aquesta modalitat.

44 equips, més de 200 jugadors/es, més de 2.000 persones seguint l’esdeveniment durant tota la jornada i, especialment les vibrants semifinals i finals.

El podi OR MASCULÍ va ser per a SERVIGROUP PONENT, equip compost entre altres per l’olímpic Raúl Mesa i el jugador de la selecció espanyola César Menéndez.

L’OR FEMENÍ se’l va emportar TEAM VOLABOLA en el qual juguen, entre altres, Mireia Gilabert, de Superlliga 1, Laura Fernández, jugadora en Superlliga 2 del Club Voleibol Finestrat i la líder de l’equip sènior del Club Voleibol Finestrat, Penélope Penichet, actualment en Superlliga.

També va haver-hi trofeus per a les infantils del club local que van quedar Campiones de Plata; 5é lloc per a l’equip de l’Escola de Voleibol de platja.

La regidora d’Esports, Beatriz Quintillán, va fer lliurament dels trofeus al costat del President de la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana, Arturo Ruiz, el coordinador del Club Voleibol Finestrat, Juanvi Llinares, l’edil de Platja, Estela Álvarez i l’edil de Joventut, Sara Llorca.