Èxit de participació i d’acolliment de les activitats organitzades des de la Regidoria de Joventut de Finestrat

Finestrat segueix avant amb l’expansió de fibra òptica i arriba a les partides rurals de l’Alcàsser, la Foia, el Fondo i la Torre
10/09/2021
Demà obri el pàrquing provisional habilitat per l’Ajuntament de Finestrat al carrer Sant Vicent
13/09/2021

L’EXCURSIÓ AMB MOTO D’AIGUA I L’ESPECTACLE DE MÀGIA EN LA SEUA DOBLE SESSIÓ VAN PENJAR EL CARTELL DE COMPLET

Èxit de públic i èxit d’acolliment de les activitats organitzades per la Regidoria de Joventut per a aquest cap de setmana. Tant el dissabte com el diumenge es va penjar el cartell de complet. 20 persones van participar en l’excursió de motos aquàtiques per la costa de la comarca de la Marina Baixa en la jornada del dissabte.

I ahir diumenge la doble sessió de “Los alquimistas” també va omplir la sala d’actes de la Casa de Cultura en les dues funcions celebrades.

Els mags Mag Malastruc i David Climent van fer riure i van sorprendre els assistents amb els seus trucs de màgia, d’il·lusió i d’ombres xineses al mateix temps que relataven la història dels alquimistes.

Al final de la sessió la regidora de Joventut Nati Algado i el Primer Tinent d’Alcalde, Víctor Darío Llinares, van felicitar els mags per aquest espectacle de màgia i humor en el qual tant van gaudir xicotets i majors.

(GABINET PREMSA. 13.9.2021)