Èxit de Convocatòria: 34 Joves de Finestrat es beneficien de les Ajudes destinades a Estudiants Universitaris

Comencen els treballs de neteja i poda de palmeres en les zones verdes de Finestrat
02/08/2023
La Cala de Finestrat, referent en accessibilitat, amplia espai i ombres
08/08/2023

EN LA PRÒXIMA CONVOCATÒRIA PODRAN ACCEDIR ELS ESTUDIANTS QUE CURSEN ESTUDIS UNIVERSITARIS EN LÍNIA

L’Ajuntament de Finestrat distribueix 35.600 euros dins de la línia d’ajudes als estudiants universitaris. Ajudes, de les quals siguen vist beneficiats 34 estudiants que cursen estudis en universitats de la Comunitat Valenciana o fora d’ella.

En aquesta 1a convocatòria, els estudiants podien justificar despeses com la matricula, els llibres, el lloguer o el transport, entre altres.

“Estem realment encantats de l’èxit que ha tingut aquesta campanya. Som pioners en aquesta línia d’ajudes i continuarem reforçant el seu pressupost perquè el pròxim curs siguen més els beneficiats. Entre altres novetats, cal tindre en compte, que estem treballant en unes bases que permetran la inclusió d’aquells universitaris que cursen els seus estudis en línia” va assenyalar la regidor d’Educació. Bea Quintillán.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA D’EDUCACIÓ, BEA QUINTILLÁN, ACÍ

NOVA CONOCATÒRIA 2023-2024

Actualment es treballa ja en les noves bases per al curs 2023-2024. A diferència d’aquesta última convocatòria, les sol·licituds no es presentaran en l’inici del curs, per a després, al final de curs, justificar les despeses. Per a accelerar i agilitzar el procés, totes les gestions, sol·licitud i justificació, es faran alhora en finalitzar els estudis d’aquest any acadèmic.

Igualment, s’inclourà a aquells estudiants que cursen els seus estudis universitaris en línia. També es tindrà en compte les notes de cadascun dels crèdits que es justifiquen com a despeses.

En la primera convocatòria les ajudes estaven establides de 30 a 120 euros al mes, determinats sempre pel lloc on s’estudie:

  • 30 euros mensuals per als alumnes matriculats en les seus universitàries localitzades dins de la comarca Marina Baixa
  • 100 euros mensuals per a tots aquells/es estudiants que cursen els seus estudis en una de la Universitats situades a la Comunitat Valenciana
  • 120 euros mensuals per a tots els/les estudiants que estiguen matriculats i assistisquen a altres universitats de fora de la Comunitat Valenciana.

Gabinet de Premsa (02/08/2023)