Excursió Finestrat-Guadalest. Torna El Portell amb la històrica travessia

Nova Escape Room inspirada en Sherlock Holmes per al dissabte 19 de desembre
26/11/2020
Juvenils i Sènior del Club Voleibol Finestrat continuen invictes i mantenen el lideratge en solitari
27/11/2020

Fa uns 30 anys el Centre Excursionista “EL Portell” de Finestrat va organitzar una travessia entre Finestrat i Guadalest a través del Puig Campana. Primer ho van fer un grup d’atrevits que van passar la nit a mig camí. Després van repetir un grup més nombrós. Majors, joves i xicotets forts i valents.

No calia preocupar-se molt, ningú podia perdre’s en el camí. Al capdavant de tots els excursionistes sempre hi havia un dels germans Pérez Llinares, Paco, el major, o Sebastià, el més xicotet, coneguts també com “els Torreros”.

Amb aqueix esperit el mateix Club El Portell organitza el pròxim 6 de desembre, diumenge, la reedició d’aqueixa mítica i històrica marxa senderista amb la col·laboració de l’Ajuntament de Finestrat.

Eixirem de la Fonteta, en el nucli urbà de Finestrat, a les 8 del matí. Recorrerem serres i serrals. El Puig Campana, el Caval, el Ponoig, el Mas de la Carrasca o el del Sanxet de Dalt. Travessarem el Salt de l’Aigua, el Racó dels Tovaines, Els Penyes del Madallar o el Camí del Comptador. Creuarem les termes de Finestrat, Polop, Benimantell i Guadalest. I sobretot gaudirem d’un dia a l’aire lliure i sense preocupacions.

 

La distància és de 18 quilòmetres, unes 6 hores aproximadament. La dificultat, mitjana. I recordeu que és imprescindible portar aigua, menjar i calçat de muntanya. I no us preocupeu per la volta de Guadalest. Un autobús ens esperarà al final de la travessia.

Si voleu acompanyar-nos podeu inscriure-us en el Centre Juvenil Finestrat, en carrer Fonteta, el dia 30 de novembre en horari d’11.00 a 13 hores i de les 17.00 a les 20.00 hores.

Els preus són de 5 euros per als socis del CE El Portell i de 10 euros per a les altres persones que vulguen assistir.