Trail Faldes Puig Campana Finestrat

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Trail Faldes Puig Campana Finestrat

September 23 @ 21:00 - 23:00

Amants del Trail i del Senderisme tenen una nova cita una de les muntanyes més emblemàtiques de Finestrat, el Puig Campana. Nova edició, i ja van quatre, amb dues modalitats de participació: corredors que salvaran una distància de 16 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 900 metres (dificultat mitjana). I senderistes, amb Sprint Trail, que tindran per davant un recorregut no competitiu de 9 quilòmetres i un desnivell de 600 metres (dificultat mitjana).

La IV Trail Nocturna Faldes del Puig Campana se celebrarà a Finestrat el pròxim 23 de setembre a les 20.30 hores. L’eixida serà des de la Plaça de la Unió Europea en el centre històric.

La ruta d’aquesta Trail, també coneguda com “Volta al Puig Campana”, passarà per la Font del Molí, Collado Ciprerets Collado Pouet, Foia de Cac o Cova del Cremat, entre altres punts. La modalitat senderista i Sprin Trail travessarà l’Alqueria, el Corral de Suay, la Cova del Roget i la Foia de Cac. En les dues rutes hi haurà avituallament en carrera i en la meta.

Details

Date:
September 23
Time:
21:00 - 23:00
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Puig Campana