Exposición: «Carmelina Sánchez-Cutillas. Des de les fronteres del silenci»

Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Exposición: «Carmelina Sánchez-Cutillas. Des de les fronteres del silenci»

07/09/2020 @ 08:00 - 11/09/2020 @ 17:00

Des de demà, dia 7, podreu vore al hall del nostre consistori l’exposició itinerant «Carmelina Sánchez-Cutillas. Des de les fronteres del silenci» que organitza l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Filla d’Altea, poetessa, investigadora, intel·lectual i enamorada d’una terreta, la Marina Baixa, a la que dedicà un dels llibres de records i d’infantesa més sentits i lligats a la mediterrània com és “Matèria de Bretanya”, qualsevol visitant pot descobrir a aquesta mostra la vida i obra d’una les més grans escriptores en valencià del segle XX.
Fins al dia 12 al hall de l’Ajuntament de Finestrat.

 

Desde mañana, día 7, podréis ver en el hall de nuestro consistorio la exposición itinerante «Carmelina Sánchez-Cutillas. Desde las fronteras del silencio» que organiza la Academia Valenciana de la Lengua.

Hija de Altea, poetisa, investigadora, intelectual y enamorada de una terreta, la Marina Baixa, a la que dedicó uno de los libros de recuerdos y de niñez más sentidos y ligados a la mediterránea como es “Matèria de Bretanya”, cualquier visitante puede descubrir en esta muestra la vida y obra de una las más grandes escritoras en valenciano del siglo XX.
Hasta el día 12 en el Ayuntamiento de Finestrat.

 

 

Detalles

Comienza:
07/09/2020 @ 08:00
Finaliza:
11/09/2020 @ 17:00
Etiquetas del Evento:
, , , ,

Local

Ayuntamiento de Finestrat
Plaza del Ayuntamiento, 1
Finestrat, Alicante 03509 España
+ Google Map