Estudiants de les classes municipals d’anglés aconsegueixen la certificació internacional PEARSON

Decreto Estado de Alarma para contener propagación COVID-19 (25 octubre)
25/10/2020
Suport institucional a la línia TÈXTIL RESPONSABLE de Carrefour Finestrat
26/10/2020

ENCARA QUEDEN PLACES LLIURES PER A PARTICIPAR EN AQUESTS CURSOS QUE S’IMPARTEIX A ALUMNAT A PARTIR DE 6 ANYS
La regidora d’Educació, Mª Dolores Viudes, va entregar en la vesprada d’ahir la certificació PEARSON obtinguda per 4 estudiants que el curs passat van preparar aquesta titulació d’anglés a les aules municipals de Finestrat. Aquesta formació va començar de manera presencial el mes d’octubre de 2019 i, a partir de març degut a l’estat d’alarma per la crisi del COVID-19, va continuar de manera en línia.
L’edil d’Educació els va felicitar per haver aconseguit aquesta certificació oficial “que els obri moltes portes del mercat laboral perquè, com sabeu, saber anglés és un dels requisits més demandats a l’hora de trobar treball”, va afirmar. “El curs passat va ser el 1r que vam posar en marxa aquesta metodologia d’aprenentatge d’anglés per a obtindre la titulació oficial PEARSON”, va recordar l’edil “i més de 50 persones van participar en les classes”.

La formació és molt pràctica i enfocada a com comunicar-se en anglés en situacions quotidianes. A més, està dirigida tant a públic adult com a escolars a partir dels 6 anys d’edat. Les classes van començar el passat 14 d’octubre en el Centre Juvenil Finestrat amb diversos nivells de formació des d’A1 a B2. I en alguns grups encara queden places disponibles.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA, Mª DOLORES VIUDES, ACÍ

Classes d’anglés també als matins
A més, en horari de matins, hi ha possibilitat d’estudiar anglés a través de les classes municipals que també organitza la Regidoria d’Educació. En aquest cas hi ha grup a la Cala (nivell A2) i també en el centre històric (nivell A1 i B1), al Centre Juvenil (carrer Fonteta, 36).

Informació i Inscripcions
Per a participar en aquestes classes poden presentar la sol·licitud en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament (planta baixa) i també en l’extensió administrativa de la Cala. Davant qualsevol dubte, poden contactar amb el Departament d’Educació enviant un correu a l’adreça alloret@finestrat.org o telefonant a l’Ajuntament (96 587 81 00)
GABINET DE PREMSA 23.10.2020)