“Estimats Melcior, Gaspar i Baltasar…”

Signatura del Conveni amb l’Associació de Mares i Pares del CEIP Puig Campana de Finestrat
21/12/2022
Nadal solidari a Finestrat
21/12/2022

FINESTRAT SE SUMA A LA CAMPANYA “JA VENEN ELS REIS” PER A FOMENTAR L’ÚS DEL VALENCIÀ EN LES CARTES “ALS REIS D’ORIENT”

“Ja venen els Reis” és la nova campanya per a fomentar l’ús del valencià en la carta per als Reis d’Orient a la qual un any més s’uneix l’Ajuntament de Finestrat de l’Oficina municipal de Promoció del Valencià.

Unes cartes que ja estan en mans de tots els xiquets dels dos centres educatius d’Infantil i Primària, “Puig Campana” i “Balcó de Finestrat” i també dels xicotets a l’EMUFI (Escola Infantil Municipal per a menors de 3 anys).

“Després de traure bones notes en aquest primer trimestre escolar, toca fer la carta i estic segur que els Reis d’Orient ací tindran molta faena. Per això des de la Regidoria de Cultura i des de l’Oficina de Promoció del Valencià de Finestrat llancem una campanya per a assegurar-nos que cada xiquet tinga una carta per a poder demanar els seus regals. Les podeu trobar en l’entrada de l’Ajuntament, al Centre Juvenil de Finestrat, en l’extensió administrativa de la Cala o en els col·legis i la guarderia de la localitat” va assegurar l’edil de Cultura, Héctor Baldó, qui va aprofitar aquest acte de presentació per a escriure la carta del Departament de Cultura.

També hi ha una manera d’escriure, imprimir i enviar la carta de manera en línia a través de la pàgina web www.javenenelsreis.com

En aquesta campanya participen les Oficines de Promoció del Valencià de més de 40 consistoris de tota la Comunitat.

(GABINET PREMSA 21.12.2022)