Este cap de setmana: concert de la Rondalla i Sainet

Més de 50 inscrits a l’Escola de Vòlei Platja de Finestrat
25/07/2017
Obres xarxa de sanejament al carrer Fondo de Finestrat
27/07/2017

La música i el teatre valencià més tradicional arriben este cap de setmana al nucli històric de Finestrat dins de la programació de la Regidoria de Cultura “Sensacions d’Estiu”. El dissabte serà el torn de la música de la mà de la “Rondalla Cordes i Veus Font del Molí”, una formació local composta per més de 30 veïns de Finestrat, entre músics de corda i veus. Este grup, que va iniciar el seu camí en 2011, ens porta fins a la Plaça del Poble un concert titulat “Ritmes i tradicions” en què interpretaran boleros, serenates i ranxeres, entre altres peces musicals. Serà este dissabte, 29 de juliol, a partir de les 22:00 hores i l’entrada és lliure.

L’endemà, el diumenge 30, el teatre valencià més tradicional arriba a l’Auditori del Castell amb el sainet “Ni tu, ni la ta tia” de Rafael Calvo i Cardona. Esta obra serà portada a escena pel grup de teatre Raspeig, dirigit per Miguel Segura.

En paraules de l’edil de Cultura, María Llorca, “a Finestrat seguim avant amb la programació de Sensacions d’Estiu que va començar el passat 15 de juliol i que es prolongarà fins al pròxim 15 d’agost, just abans de les nostres festes patronals. Per a este cap de setmana hem organitzat dos esdeveniments d’allò més tradicional. D’una banda, la música de hui i sempre amb la Rondalla Cordes i Veus Font del Molí que ens porta un repertori inspirat en la música de hui i de sempre de països com Mèxic, Itàlia i també Espanya. El diumenge tindrem teatre amb el sainet “Ni tu, ni ta tia”, una comèdia d’intriga en què es veuen embolicades dos parelles, una monja que és Sor Micaela i el capellà, el senyor Atanasio i en la que les rialles estan més que garantides. En definitiva, per a este cap de setmana tenim prevista una programació cultural plena de tradició que esperem siga del grat dels nostres veïns i visitants”.

Al marge de “Sensacions d’Estiu” de la Regidoria de Cultura, este divendres arriba a la Cala de Finestrat la gira nacional “Dels 40 Summer Live” amb l’actuació del cantant madrileny David Otero, Carlos Jean, Bombai, Marlon, Grupo 21, Bromas Aparte i la cantant malaguenya Ana Mena, junt amb el DJ dels 40, Óscar Martínez. Serà a partir de les 22:00 hores i l’entrada és lliure.

I fins a este divendres, 28 de juliol, també es pot visitar l’exposició de les fotografies presentades al concurs “Encants de Finestrat” amb la recopilació de més de 40 imatges de la localitat i de l’última edició del Mercat Gastronòmic i Tradicional de Finestrat. Esta selecció d’imatges es pot visitar a la sala d’exposicions de la biblioteca “Els nostres Mestres”.

(GABINET DE PREMSA: 26-7-2017)