Espectacular remuntada de les juvenils del vòlei de Finestrat contra el Biar on van guanyar 1-3

Fins al 31 d’octubre es pot participar en la gimcama “Descobreix Finestrat” i optar a més de 30 premis
11/10/2019
Bases: XII Concurso Infantil de Postales Navidad
14/10/2019

EL CLUB TAEKWONDO FINESTRAT DISPUTA AQUEST CAP DE SETMANA L’OPEN COMUNITAT VALENCIANA AMB 20 ESPORTISTES

Club Voleibol Finestrat
Primer partit de lliga de l’equip juvenil en la difícil pista de Biar.
Després d’un complicat primer set on van perdre per 26 a 24 van remuntar i van jugar 3 bons sets fins a acabar guanyant 1 a 3.
Primers tres punts del Fitness CORPORE Finestrat que les col·loca ja en la part alta de la classificació.

Per la seua banda, l’equip Infantil Exegur Seguridad Finestrat va realitzar el seu primer partit amistós contra el CV la Nucia, trobada en què van participar fins a 8 alevins i que van demostrar que tenen un futur prometedor. Bon partit de les jóvens finestratines per a preparar la temporada.
Per a aquest cap de setmana, jornada de descans per a tots els equips del club.

Club Taekwondo Finestrat
Des del Club Taekwondo ja estan entrenant per a competir en la II jornada de la Lliga Espanyola de Taekwondo que es diputa en el velòdrom Lluís Puch de València.
Serà el cap de setmana del 19 i 20 d’Octubre. Cal recordar que en la 1a jornada de lliga, disputada al setembre en Marina d’Or, el Club de Finestrat va aconseguir la 3a posició en el rànquing nacional per equips, a més de portar-se 10 medalles (5 ors, 1 plata i 4 bronzes).

No obstant això, la seua competició immediata serà aquest mateix cap de setmana en l’Open Comunitat Valenciana on acudeixen 20 esportistes del club per a competir en categoria cadet, júnior i sènior a Benicàssim.

El regidor d’Esports, David Alarcón, va felicitar a les juvenils per la gran remuntada protagonitzada a Biar i va desitjar molts èxits al Club Taekwondo Finestrat en les seues pròximes competicions de lliga i Open autonòmic.

(GABINET PREMSA.11.10.2019)