En marxa la campanya anual de vacunació antiràbica a Finestrat

Aquest dissabte arriba a Finestrat l’espectacle “Riures en valencià” amb les monologuistes María Juan, María Zamora i Carol Tomás
22/07/2020
Nit de “Riures en valencià” a Finestrat
28/07/2020

La regidora de Sanitat, Nati Algado, i l’edil de Medi Ambient, David Alarcón, van visitar en la vesprada d’ahir la Clínica Veterinària Finestrat on aquesta setmana se celebra la campanya anual de vacunació antiràbica.

Més de 200 gossos són vacunats cada any aprofitant aquesta iniciativa de l’Ajuntament amb la qual ajuden a sufragar el cost de la vacuna a cada animal amb l’objectiu de protegir la salut de tots.

El regidor de Medi Ambient, David Alarcón, va animar als propietaris de gossos del municipi al fet que aprofiten aquesta campanya perquè cap animal es quede sense vacunar contra la ràbia. “L’objectiu que perseguim és protegir als cans i també evitar el contagi a les persones en cas que es produïsca alguna mossegada. Sens dubte, la vacunació i la desparasitación formen part de la tinença responsable d’animals. Per això, des del consistori fem una aportació municipal perquè el preu de la vacuna per animal siga més assequible per a tots”.

Per a acudir és obligatori reservar cita prèvia telefonant al 96 587 81 63. L’horari d’atenció al públic serà de dilluns a divendres, de 9.30 a 18.30 hores, també el dissabte en horari de 10.00 a 14.00 hores (sol·licitant cita prèvia). I el preu per vacuna serà 13€.