Emotiu concert en honor als 50 anys d’història del “Centre Musical Puig Campana” de Finestrat

La canalització de pluvials en Cantereria arriba a la seua fase final amb la perforació d’un túnel de 75 metres
25/10/2019
Pròxima Junta de Govern oberta a l’assistència ciutadana a Finestrat: dijous 31, 9:15 hores
29/10/2019

Finestrat - evento 50 aniversario banda de musica

VICENTE AGULLÓ I JOSÉ VICENTE ALGADO, MÚSICS FUNDADORS DE LA BANDA ENCARA EN ACTIU, VAN SER RECONEGUTS AMB LA INSÍGNIA D’OR

La Casa de Cultura de Finestrat va acollir ahir un emotiu concert amb què s’inaugura l’any d’actes pels 50 anys d’història del Centre Musical Puig Campana de Finestrat. El repertori del concert estava ple de simbolisme perquè es tractava de peces musicals que van ser interpretades pels primers músics que van constituir la banda l’any 1969. “Evocación”, “Alegres Manteletes” o “Bon Tabaquet” es van poder escoltar sota la batuta de Antonio J. Barber, director de la banda.

Finestrat – event 50 aniversari banda de música

En finalitzar el concert i davant de nombrós públic la directiva del CMPC que presideix Miguel Llorca va fer entrega de la insígnia d’or a dos músics fundadors que, a hores d’ara, segueixen en actiu: Vicente Agulló Martínez “el Blanco” i José Vicente Algado Finestrat “Pep de Plana”. En paraules de l’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, “ells han sigut els protagonistes d’un esdeveniment molt emotiu en el qual néts i besnéts d’aquells primers músics han tocat hui les mateixes peces que van tocar ells fa 50 anys”. En la seua intervenció l’alcalde va destacar la consagració del Centre Musical Puig Campana com l’entitat cultural més important de Finestrat en complir-se els seus 50 anys d’història. “Ningú pot posar en dubte que les bandes de música són senya d’identitat de la cultura valenciana. I en el cas de Finestrat es veu clarament perquè en els moments més importants de la història de Finestrat sempre ha estat present la banda”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

Hui està composta per més de 50 músics amb edats des dels 12 als 80 anys. Compten amb banda juvenil, Escola de Música “i hi ha jóvens de Finestrat que estan desenvolupant la seua carrera professional en relació a la música va afegir l’alcalde. “Per tant, molt orgullosos de la gran labor de difusió cultural del nostre Centre Musical Puig Campana que, des de hui comença 1 any d’esdeveniments per a commemorar aquestes 5 dècades d’història comptant amb el suport de l’Ajuntament de Finestrat”.