Els xiquets de l’Escola Infantil Municipal de Finestrat estrenen nou sòl de cautxú al seu pati de jocs

Demà obri el pàrquing provisional habilitat per l’Ajuntament de Finestrat al carrer Sant Vicent
13/09/2021
Clausura del “Estiu Cultural Finestrat” amb el Centre Musical Puig Campana i la XXIII Trobada de la Cançó de la Mar
15/09/2021

La regidora d’Educació, Mª Dolores Viudes, al costat del tècnic del departament, Ángel Lloret, van visitar les instal·lacions de l’Escola Infantil Municipal (EMUFI) on prop de 40 xiquets i bebés des de 4 mesos fins a 3 anys d’edat han iniciat la seua escolarització. Seguint totes les mesures de prevenció i seguretat enfront del COVID-19 els escolars compten enguany amb una novetat: la incorporació d’un nou sòl de cautxú en tot el pati exterior de jocs amb la finalitat d’aprofitar més els espais exteriors i amb més seguretat.

Segons ha informat la regidora de l’àrea, Mª Dolores Viudes “des de l’Ajuntament hem instal·lat aquest paviment nou de cautxú perquè els menors puguen gaudir d’aquest pati de jocs que també vam protegir en el seu moment amb tendals. D’aquesta manera, compten amb aquest espai de jocs més còmode i més segur. També hem executat altres millores en atenció a les peticions del centre que dirigeix Ana González com pintar la tanca perimetral exterior i senyalitzar les àrees d’entrada i eixida”.

En aquest curs es continuaran aplicant mesures de prevenció i seguretat per a contindre la pandèmia com és retirar-se el calçat del carrer i posar-se un calçat exclusiu per al centre i també realitzar el servei de menjador en el propi aula. “D’aquesta manera, l’antic espai destinat al menjador l’han reconvertit en una aula multifunció per a jocs i didàctica”.

Des de la Regidoria d’Educació van informar que encara queden algunes places disponibles en diferents franges d’edat entre els 4 mesos i els tres anys. Les persones interessades poden sol·licitar més informació en el Departament d’Educació, telefonant al 96 587 81 00 o enviant un correu electrònic a alloret@finestrat.org. També poden preguntar en el mateix centre educatiu EMUFI, situat al Carrer Serra Cortina al costat del consultori mèdic.

+ sobre l’Escola Infantil Municipal de Finestrat

L’EMUFI està situada en el cèntric carrer de Serra Cortina del centre històric de la localitat. Amb una superfície de 250 metres quadrats i 140 metres de pati exterior per a jocs, disposa d’un total de 38 places per a xiquets i xiquetes entre els 4 mesos i els 3 anys d’edat. Compta amb sala de bressols, cuina i servei de menjador amb menús d’elaboració pròpia. L’horari del centre escolar és de 9.00 a 12.00 i de 15.00 a 17.00 hores i a més s’ofereix servei de permanències, donant opció al fet que els pares puguen portar als seus fills a les 8.00 hores i recollir-los a les 18.00 hores, en cas de demanda.

Des de l’Ajuntament es ve donant suport a la conciliació en aquesta Escola amb una ajuda municipal dirigida a tots els xiquets/es menors de 3 anys escolaritzat en guarderies o Escoles Infantils autoritzades per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana. En breu s’informarà sobre el termini de sol·licitud d’aquestes ajudes que, a més, són compatibles amb el Bo Infantil de Generalitat.

(GABINET DE PREMSA: 14.09.2021)