Els tallers de Finestrat per a superar la bretxa digital tornen a penjar el cartell de complet

La Casa de Cultura acull aquest dissabte l’I Certamen Premis Valors del Grup Scout Finestrat
15/03/2023
Les júnior del Club Voleibol Finestrat acaben campiones de la lliga autonòmica
16/03/2023

Èxit de convocatòria en els tallers que organitza la Regidoria d’Igualtat de Finestrat per a ajudar a superar la bretxa digital. I és que una vegada més, tal com va succeir en la 1a edició de l’any passat, pengen el cartell de complet tant al Centre Juvenil com al Centre Social La Cala. En les primeres sessions els va acompanyar l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, la regidora d’Igualtat, María Llorca i la Tècnica de l’àrea, Myriam Lloret.

En la seua intervenció, l’alcalde va animar als assistents a aprofitar aquestes sessions “per a familiaritzar-se amb les possibilitats del telèfon mòbil, també el correu electrònic i les cerques de Google. Agraït per la vostra resposta, tan positiva una vegada més, i per implicar-vos tan activament en les propostes que us llancem”.

L’objectiu d’aquests tallers que se celebren fins al mes de maig és ajudar les persones més majors a reduir la bretxa digital respecte a les generacions joves que manegen amb més soltesa les noves tecnologies. Entre els continguts aprenen a enviar un correu electrònic, adjuntar arxius, buscar informació de manera segura en Google, guardar cites en el calendari, gestionar l’agenda de contactes, canviar el timbre de trucada del mòbil, desbloquejar la pantalla, compartir un missatge de WhatsApp amb diverses persones, enviar una fotografia o un vídeo… “En definitiva, volem afermar els continguts que vam tractar l’any passat i, al mateix temps, anar una mica més enllà per a ampliar coneixements sobre l’ús del mòbil i també de l’ordinador”, va assenyalar l’edil d’Igualtat, María Llorca.

(GABINET PREMSA.16.03.2023)