Els Reis d’Orient ja estan de camí a Finestrat

Dos joves de Finestrat viatgen en Cap d’Any a Turquia per a repartir joguets entre més de 600 xiquets refugiats
28/12/2022
Dues Cavalcades recorren la Cala i el Centre Històric
10/01/2023

DUES CAVALCADES RECORRERAN LA CALA I EL CENTRE HISTÒRIC

Ses Majestats els Reis d’Orient es preparen per a repartir els regals dels xiquets de Finestrat. Ho faran, primer a la Cala, i una mica més tard al centre històric tradicional.

Dues cavalcades, organitzades per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Finestrat amb la Comissió de festes de Finestrat, Mini-Tofols Comissió, per a poder gaudir de la màgia de la nit de Reis. Seran la mateixa vesprada del dijous, 5 de gener.

Cavalcada Cala Finestrat

Arranquem la vesprada a la Cala de Finestrat. I ho fem sobre les 18.00 hores des de l’Oficina de Turisme (Hotel Magic Splash) amb una cavalcada amb animació musical i els millors personatges animats que desfilaran per tota l’Avinguda Marina Baixa fins a arribar a la plaça de l’Àmfora, a la mateixa vorera de la platja. Allí tindrà lloc el repartiment de regals.

Recorden que, amb l’objectiu de facilitar aquest repartiment, els regals es podran depositar prèviament els dies 2, 3 i 4, en horari de 9 a 14.00 hores, a l’extensió de la Cala, i també en horari de vesprades, de 16.00 a 20.00 hores, al Centre Social La Cala.

Cavalcada Centre històric

Mitja hora més tard, al centre històric, la cavalcada partirà a les 18.30 hores des del Raval. Recorrerà l’Avinguda Benidorm, el carrer Fonteta i el carrer Nou fins a arribar a la Plaça del Poble on tindrà lloc el repartiment de regals.

Tot això acompanyat per la música de la banda del Centre Musical Puig Campana i coneguts personatges d’animació infantil.

Per a facilitar el repartiment de tots els regals des de la Regidoria de Festes informen que es podran depositar prèviament a la Sala Jove els dies 2, 3 i 4 des de les 16.00 a 20.00 hores.

POTS ESCOLTAR EL REGIDOR DE FESTES, HECTOR BALDÓ, ACÍ

El regidor de Festes, Héctor Baldó, va agrair “per endavant a la Comissió de Festes la seua col·laboració i anima a tots els finestratins a omplir de regals la localitat perquè cap xiquet es quede sense el seu regal. És un dia on els protagonistes són els més xicotets i treballarem perquè la il·lusió siga la que ens acompanye en aquesta nit de reis”.

(GABINET DE PREMSA: 02.01.2023)