Els infantils del CFUE inestrat es van proclamar Subcampions del Torneig de Futbol de Setmana Santa

Finestrat en el Focus Pyme Marina Baixa i Alta per la seua innovadora estratègia com a Destinació Turística Intel·ligent
29/04/2019
Segueix en directe la sessió plenària extraordinària: dilluns 29 d’abril, 13:30 hores
29/04/2019

CFUE Finestrat

El passat cap de setmana es va disputar el Torneig de Futbol de Setmana Santa en què, a causa de la pluja, es va haver de suspendre les jornades de les categories aleví, prebenjamí i cadet. L’única jornada que es va poder disputar va ser la 1a, el dia del Divendres Sant, en la qual els infantils del club local es van proclamar Subcampions del Torneig.

Per a aquest cap de setmana els partits que es juguen a casa són el dissabte, a les 10.15 hores, els infantils contra el CEF El Verger i a les 12.00 hores els cadets contra el mateix equip en la seua categoria. Ahir es va disputar la trobada de lliga dels juvenils contra el SFFCV Benidorm CD amb un resultat d’1-6.

Quant als partits que es disputen fora de casa, els alevins de 2n any juguen el dissabte, a les 10:00 hores contra el CDF Xàbia, els alevins de primer any i els benjamins juguen a la mateixa hora, 15:30, contra el CF At Ciutat de Benidorm. Finalment, els prebenjamins jugaran contra el CF l’Alfàs del Pi el diumenge, a les 11:00 hores en el Camp 2 de la Nucia.

Escola Pilota Finestrat

Després del parèntesi de Setmana Santa l’alumnat de l’Escola de Pilota reprén les seues partides a Sella on aquesta mateixa vesprada, a les 18:00 hores, jugaran benjamins i alevins el Campionat d’Escala i Corda. Serà en el trinquet d’aquesta localitat on s’enfrontaran les escoles de Sella, Benissa i Finestrat.