Els infantils de l’Escola de pilota de Finestrat juguen aquesta vesprada en el trinquet de Benidorm

Ajornament KV Puig Campana Finestrat al 22 de maig
24/03/2022
L’alcalde posa en valor les obres de canalització subterrànies realitzades en els últims anys per a evitar inundacions
25/03/2022

Pilota Valenciana

L’equip infantil de l’Escola de Pilota de Finestrat, compost per Joan Vinaches i Vicent Martorell, i els alevins, Jordi Climent, Marc Martorell i Vicent Llorca, juguen aquesta vesprada a les 17.00 hores a domicili contra Benidorm. I el dissabte al matí també jugaran a Sella contra Crevillent.

Per part seua, el Club de Pilota de Finestrat, compost per Juan Alfonso Guardiola, Joan Molina, Andreu Molina, Miguel Sellés i Alejandro Miravalles, viatja a Crevillent aquesta setmana per a disputar la seua partida de Lliga a palma del Trofeu Diputació d’Alacant. En cas que la meteorologia ho permeta aquesta trobada serà el dissabte 26 les 16.00 hores.

Club Voleibol Finestrat

Partit el disputat en el Pavelló de Finestrat entre els equips Júniors de Sant Joan i Finestrat. El partit se’l va emportar Sant Joan en un ajustat 2 a 3 que qualsevol dels equips va poder guanyar . Les nostres xiques del Centre Comercial La Marina sumen un puntet que els acosta a la final autonòmica. Sant Joan es va posar 0 a 2 en el marcador després de remuntar un 24 a 19 a baix en el primer set. I, després quan ho teníem tot perdut, remuntem nosaltres i ens posem 2 a 2 per a arribar a un 5é set on Sant Joan se l’emporta amb un parcial 11-15.

Ara toca continuar treballant per a les últimes jornades de lliga en les quals barallarem per estar entre els 4 millors de la Comunitat Valenciana. I, amb això, intentar arribar al Campionat d’Espanya que es disputarà a Las Palmas

Derrota de les nostres Sèniors a Melilla contra el líder de la lliga per 3 sets a 0. Així tanquem l’excel·lent temporada que hem realitzat. Els dos primers sets van ser de domini local però en el tercer les nostres xiques van realitzar un gran set on van anar dominant durant tot el set i només van caure al final amb un atapeït 25 a 22.

Enorme l’esforç del nostre equip per a tancar en 5a posició de la lliga en 1a divisió nacional.

Quant a la prèvia, queda la base perquè les Sèniors han finalitzat la competició.

Comencem demà, divendres 25, amb les juvenils desplaçant-se al difícil camp de Sant Joan on hauran d’eixir amb victòria per a continuar aguantant la tercera plaça en la classificació.

El partit es disputarà a les 17.30 hores en el PM de Sant Joan.

El dissabte al matí les infantils jugaran contra el CV Fabraquer un partit que es preveu igualat i que segur que tots dos equips ens fan gaudir molt.

A la vesprada, les júniors es desplacen fins al Real de Gandia a disputar un partit parany contra el seté classificat en el qual han de traure sí o sí els 3 punts.

CFUE Finestrat

La jornada passada el futbol va descansar. Per a aquesta setmana hi ha previstos diverses trobades:

Dissabte a les 10.30h, a Finestrat.

Aleví B

Finestrat vs Tómbola.

Dissabte, a les 12.30, al Campello.

Infantil

Campello vs Finestrat.

Dissabte a les 16.15h, a Finestrat.

Juvenil A.

Finestrat vs Dénia.

Domingo a les 11.00h, a Finestrat.

Juvenil B

Finestrat vs Jonense.

Domingo a les 11h, a Callosa.

Aleví A

Callosa vs Finestrat.

Club Taekwondo Finestrat

María Vidal competeix aquest dissabte en el Campionat Universitari de poomsae de la Comunitat Valenciana que es disputa a Torrent (València).

Gimnàstica per a la salut

Segueixen avant les activitats municipals com la Gimnàstica per a la Salut que se celebra els dimarts i dijous, de manera gratuïta, en horari d’11.30 a 12.30 hores en el gimnàs municipal de la Plaça de la Unió Europea. Es tracta d’un Projecte d’Igualtat de Gènere, dirigit especialment a les persones més majors, que impulsa la Regidoria d’Igualtat amb suport de la Regidoria d’Esports. Allí va estar recentment la regidora d’Igualtat i Tercera Edat, María Llorca, per a animar a la participació en aquestes classes.

Activitats esportives a l’aire lliure

De dilluns a dijous la Regidoria d’Esports també continua celebrant un programa matinal d’activitats ludicesportives a l’aire lliure que estan tenint una gran acceptació amb una mitjana de 50 participants al dia. Els horaris i espais són els següents:

Gimnàstica de MANTENIMENT (adults) a la Cala de Finestrat.

Dilluns i dimecres, de 10.00 a 11.00h. Platja (Zona lloc socorrisme).

Gimnàstica 3a EDAT a la Cala de Finestrat.

Dimarts i dijous, de 10.00 a 11.00h. Platja. (Zona lloc socorrisme).

PILATES

Dilluns i dimecres, de 10.00 a 11.00. Camp de futbol La *Foia.

ZUMBA

Dimarts i dijous, de 10.00 a 11.00h. Camp de futbol La Foia.

La participació és gratuïta i no és necessari inscripció prèvia.

Ajornament KV Puig Campana al 22 de maig (comunicat de la FEMCV i organització KV Puig Campana)

Davant les persistents pluges dels últims dies i amb una previsió meteorològica per als pròxims molt desfavorable, ens veiem obligats a ajornar la celebració de la carrera.

En un exercici de responsabilitat, totes les parts implicades, estem d’acord que l’ajornament de la prova és la millor decisió en aquests moments.

El recorregut de la carrera i especialment la sendera botànica de l’ombria del Puig Campana es pot ressentir pel pas dels corredors que probablement provocarien una gran erosió, a més d’estar compromesa la seguretat dels voluntaris i participants.

Lamentem haver de prendre aquesta decisió i les molèsties que puguen ocasionar, però el primer és la seguretat i la cura del nostre entorn.

No obstant això, aprofitem el comunicat per a anunciar la nova data per a la celebració de l’esdeveniment, que es realitzarà el pròxim 22 de Maig.

Els inscrits que ho desitgen poden sol·licitar la devolució de l’import total fins diumenge que ve 27 a les 9.00h.

Per a sol·licitar la devolució cal enviar un correu a inscripciones@mychip.es

Els que no sol·liciten la devolució en aqueix termini quedaran inscrits per a la nova data i el dilluns 28 s’obriran de nou les inscripcions amb les places lliures.

El regidor d’Esports, David Alarcón, va felicitar les sènior per aqueixa 5a plaça en 1a divisió nacional. “Tot un orgull per a l’esport de la nostra localitat”. I va lamentar l’ajornament de la carrera KV Puig Campana prevista per a aquest diumenge 27. “No obstant això, la climatologia ens obliga a ser prudents i mirar per la seguretat de corredors i voluntariat. Així que espere que ens puguem trobar novament el 22 de maig per a batre aquest repte de Quilòmetre Vertical Puig Campana”.

(GABINET PREMSA.24.3.2022)