Els establiments interessats a sumar-se a la campanya BO CONSUM FINESTRAT ja poden formalitzar la seua adhesió

Més de 75 xiquetes i xiquets entre 5 i 14 anys participen en el Campus de Voleibol Finestrat
18/07/2023
L’Estiu Cultural ens ofereix aquest cap de setmana la XXV Trobada de la Cançó a la Mar
20/07/2023

LA CAMPANYA SE CELEBRARÀ DE SETEMBRE A NADAL I TORNA A ESTAR SUBVENCIONADA PER LA DIPUTACIÓ D’ALACANT

Tornen les ajudes BONO CONSUM FINESTRAT, aquesta vegada centrades en la “tornada al col·le” i també en el Nadal amb bons de 10, 20 i 50€ fins a un límit de 200€. És una campanya que pretén dinamitzar el consum local i que permet a tots els empadronats a Finestrat, majors de 18 anys, comprar i consumir a meitat de preu.

Des de la Regidoria de Comerç i de Consum informen que la campanya comença al setembre per als consumidors i ja està en marxa per als establiments interessats a participar. Per a formalitzar la seua adhesió poden fer-ho des de la pàgina web municipal punxant ACÍ i ADHESIÓ COMERÇOS BO CONSUM 2023

Podran participar petites i mitjanes empreses, a més de franquícies nacionals o internacionals amb fins a 10 empleats.

L’edil titular de Comerç i de Consum, Donna Rebecca Plummer va informar que “tornem a comptar amb la Diputació d’Alacant per a llançar el Bo Consum Finestrat, una campanya amb la qual fem costat a l’empresariat en incentivar el consum i fem costat a la ciutadania perquè fem més suportables les seues compres en moments clau com la tornada al col·le i també les compres de Nadal”.

POTS ESCOLTAR LA REGIDORA, DONNA R. PLUMMER ACÍ

La inversió en aquests bons ascendeix a 128.548 euros, finançats al 100% per la Diputació d’Alacant. El termini per a adquirir els bons i consumir-los començarà l’1 de setembre de 2023 i es prolongarà fins al 15 de desembre.

La dinàmica de la campanya que s’activa al setembre per a consumidors és la mateixa d’anteriors convocatòries: els consumidors adquireixen els bons de 10, 20 o 50€, abonant la meitat del seu valor (5, 10 o 25€ respectivament), perquè l’altra meitat correspon a la subvenció directa. I s’estableix el límit màxim de bons per persona en 200€, abonant 100€.

“Agrair la col·laboració de la Diputació d’Alacant, propulsora d’aquesta campanya, va afirmar l’edil. “I des d’ací fer una crida als establiments perquè es vagen sumant ja a aquesta nova convocatòria”.

Queden excloses d’aquesta campanya les grans superfícies i els hipermercats, basars i gasolineres, així com les vendes telefòniques o per màquines expenedores.

Consultar  BASES-BO-CONSUM-2023

Per a més informació podeu telefonar a l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL), 96 680 40 40; i també al 96 316 20 89.

GABINET DE PREMSA (19-7-2023)