Els escolars del Centre Puig Campana entrevisten a l’Alcalde de Finestrat amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio

Nova jornada de donació de sang a Finestrat: dilluns 26 de febrer
13/02/2024
El Museu de Finestrat acull una tertúlia literària de poesia adaptada amb usuaris del Centre Doble Amor de Benidorm
19/02/2024

“RÀDIO PUIG CAMPANA LA NOSTRA” FORMA PART DEL PROJECTE “REC RÀDIO EXPRESSIÓ CREATIVA” PER A TREBALLAR L’EXPRESSIÓ ORAL I EL FOMENT DEL VALENCIÀ

L’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca, va acudir hui al col·legi Puig Campana amb motiu del Dia de la Ràdio que es commemora cada 13 de febrer. I és que des d’octubre aquest centre educatiu té en marxa emissions a través la plataforma en línia d’àudio IVOOX amb el nom “Ràdio Puig Campana La Nostra”. Allí totes les setmanes escolars d’Infantil i Primària creen i pugen podcasts sobre matèries en les quals treballen com el cos humà, receptes de la cuina finestratina, la pròxima donació de sang, la gravació de cançons tradicionals, el “pasapalabra” i l’agenda d’actes locals. A través d’aquesta experiència radiofònica treballen principalment la dicció i també l’ús del valencià.

“La ràdio és el mitjà de comunicació que més ens acompanya cada dia. I en una jornada tan especial com la que es commemora cada 13 de febrer em fa especial il·lusió felicitar el Dia de la Ràdio des d’aquesta emissora: La Nostra, Ràdio Puig Campana. Moltes felicitats al centre per aquesta iniciativa i la meua felicitació a tots els professionals del mitjà radiofònic”.

“Ràdio Puig Campana La Nostra” ha sigut possible a través de la REC Ràdio Expressió Creativa, una convocatòria en col·laboració amb el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i la “Red Planea: artes y escuela” a la qual es va presentar aquest centre educatiu de Finestrat.

Entre els objectius del projecte que coordina la professora Vicenta Picó García està iniciar-se en l’experimentació radiofònica, practicar el maneig tècnic d’una estació de ràdio, potenciar la comunicació verbal, tant oral com escrita, incentivar la investigació per a generar continguts, fomentar l’ús del valencià i potenciar el treball en equip.

Tots els divendres publiquen nous continguts que es poden escoltar en el portal IVOOX: Radio Puig Campana punxant ACÍ

Exemples de Podcasts:

PODCAST 1

PODCAST 2

GABINET DE PREMSA (13.2.2024)