Els cursos municipals de la Regidoria d’Educació de Finestrat tornen a penjar el cartell de “Complet”

Finestrat se suma al 25N amb tallers de coeducació a les aules, el teatre “Sense fils” i un taller de ceràmica que simbolitza als qui no tenen veu
14/11/2023
Torna “FINESTRAT COSTA BLANCA TRAILS” amb la participació de més de 6. 000 corredors de tot el món
15/11/2023

MÉS DE 220 PERSONES PARTICIPEN EN ELS CURSOS D’ANGLÉS, ESPANYOL PER A RESIDENTS D’ALTRES NACIONALITATS, VALENCIÀ I REFORÇ ESCOLAR

Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Finestrat informen que tots els cursos municipals han penjat el cartell de complet amb més de 200 persones inscrites. La necessitat de conéixer l’anglés i perfeccionar l’idioma converteix aquestes classes en les més demandades, sobretot entre el públic escolar amb 80 inscrits, mentre que en anglés adults hi ha 30 persones.

Les classes d’espanyol per a residents d’altres nacionalitats també genera una elevada demanda amb 60 alumnes de procedències tan diverses com Gran Bretanya, Rússia, Ucraïna, França, el Marroc, Algèria, els Estats Units, Lituània, Holanda, Bèlgica i Hongria. En aquest cas les classes compten amb suport de la Diputació d’Alacant, a través de l’àrea de Residents Estrangers, perquè aporten una subvenció de 5.321’47€.

A més, des de la Regidoria també estan celebrant cursos intensius del nivell C1 i C2 de valencià per a ajudar la població de Finestrat a superar les proves de la JQCV (Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià).

La regidora d’Educació, Beatriz Quintillán, va visitar el Centre Juvenil on s’imparteixen aquestes classes en horari de demà i també de vesprades fins al mes de maig. “És molt important la formació a tots els nivells, idiomes com l’anglés, l’espanyol per als residents que ens trien des d’altres països i el valencià. També repàs escolar de Primària i l’ESO. Així que molt satisfets amb l’excel·lent resposta que, un curs més, mostren els nostres veïns per l’oferta educativa d’aquesta Regidoria”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA ACÍ