Els alevins i juvenils del CFOE Finestrat van participar aquesta setmana en la COSTA BLANCA CUP

Arriba l’Estiu Cultural a Finestrat amb concerts, musicals, titelles i exposicions per a tots els públics
08/07/2021
Jornada de neteja de fons marins a la Cala de Finestrat
08/07/2021

EUSEBIO MAYOR, DEL CLUB CICLISTA PUIG CAMPANA, 2n LLOC EN CATEGORIA MÀSTER 50 DEL VI CYCLO CIRCUIT FESTIVAL

COMENCEN LES CLASSES DE L’ESCOLA DE VOLEIBOL DE PLATJA A LA CALA DE FINESTRAT

CFUE Finestrat-Costa Blanca Cup

Els alevins i juvenils del club local de futbol disputen aquests dies la Costa Blanca Cup, el torneig internacional de futbol base més potent de tota Europa.

Els alevins van jugar contra Ultimate Madrid C a La Nucia on van perdre per 9-0. Els juvenils del Finestrat van jugar el dilluns a Altea contra Mercedaris. Allí van empatar a 1. L’equip rival es va avançar en el marcador amb un penal, però el Finestrat no es va ensorrar i va crear diverses ocasions. Així va aconseguir la igualada i va estar prop de la victòria. El següent partit es va disputar ahir a la Vila Joiosa on van perdre 2-0 contra el la Vila Joiosa A. I aquest matí, van jugar a l’Alfàs on van empatar 1-1 contra Club Unió Zona Nord.

Es tracta de la 27a edició de la Costa Blanca Cup amb la participació de 170 equips d’Espanya, els Estats Units, França i Bèlgica i més de 2.000 futbolistes. El Costa Blanca Cup es divideix en tres categories: masculina, femenina i inclusivament. Es juguen les modalitats futbol 8 (benjamí masculí i alevins masculí i femení) i futbol 11 (infantil, cadet i juvenil masculins i cadet i juvenil femenins).

Club Ciclista Puig Campana

El corredor local Eusebio Mayor Algado del Club Ciclista Puig Campana, aconsegueix el 2n lloc en Categoria Màster 50, en el VI CYCLO CIRCUIT FESTIVAL – Mig Fons celebrat aquest passat dissabte a Xest – Circuit Ricardo Tormo.

Escola de Voleibol de platja

El regidor d’Esports, David Alarcón, va estar a la Cala de Finestrat amb motiu de l’inici de les classes de l’Escola de voleibol de platja. Després del parèntesi de l’any passat es reprén aquesta formació esportiva en les pistes de l’arena amb més de 30 alumnes que entrenen tots els dimarts i dijous. L’horari és de 17.30 a 18.30 per a edats de 6 a 12 anys i de 18.30 a 19.30h, des dels 13 als 18 anys. Encara queden places disponibles i amb la possibilitat d’apuntar-se per quinzenes o tot l’estiu.

Per a més informació es pot contactar al correu electrònic clubvoleibolfinestrat@gmail.com o telefonant al 618967884.

(GABINET PREMSA.7.7.2021)