El Viver d’Empreses i Emprenedors de Finestrat obri les seues portes als estudiants de formació professional

Pròxima Junta de Govern: dilluns 5 de novembre, 9.30 hores, 1a planta Ajuntament Finestrat
30/10/2018
Comencen les obres per la millora de subministrament elèctric al nucli històric de Finestrat
31/10/2018

El Viver d’Empreses i Emprenedors de Finestrat torna a obrir les seues portes als estudiants de l’IES Marcos Zaragaza de La Vila Joiosa per a donar a conéixer de quina manera els poden ajudar en la posada en marxa de la seua pròpia empresa. En concret, alumnes de mòduls de Sistemes Informàtics i Instal·lacions elèctriques han visitat aquesta setmana les instal·lacions del Viver de Finestrat, ubicat en el Bulevard comercial. A continuació, van assistir a una xarrada molt dinàmica i participativa en la que l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL), Isabel Llorca, els va explicar els serveis que s’ofereixen en el Viver d’Empreses als jóvens emprenedors en el procés de creació i consolidació de la seua empresa. En aquesta xarrada també va participar César Moreno, de l’empresa “Esparkle”, per a compartir la seua experiència com a “viverista” en aquestes instal·lacions de Finestrat on ha consolidat la seua trajectòria amb l’agenda gastronòmica “Gastoeventos”.

En paraules de la regidora de Comerç, Mª Dolores Viudes, “el Viver d’Empreses és una plataforma idònia per a impulsar les iniciatives empresarials dels nostres jóvens. Des d’aquest centre els ajudem al principi del seu camí, que és quan sorgeixen més reptes i dubtes. I ho fem amb nombrosos serveis com l’assessorament personalitzat de la nostra AEDL, sense oblidar la ubicació estratègica, en ple bulevard comercial, disposar d’un espai propi, sala de reunions, sala d’actes, aula d’informàtica, un lloguer molt econòmic, a més de les sinergies tan positives que es creguen entre tots els viveristes”.

El Viver d’Empreses de Finestrat va iniciar el seu camí l’any 2009 fruit de la col·laboració conjunta entre la Càmara de Comerç, l’Ajuntament de Finestrat i la fundació INCYDE. En aquests moments els 15 despatxos del Viver es troben ocupats i a ple rendiment amb diverses activitats com a formació, consultoria màrqueting digital, gestió de finques i arquitectura, entre altres. “Sens dubte, des del Viver de Finestrat estem afavorint l’esperit emprenedor, la consolidació d’empreses noves, la creació de llocs de treball i la dinamització del teixit empresarial de la nostra localitat. Per això, és tan important donar-ho a conéixer, sobretot entre els jóvens que estan acabant la seua formació professional”, va concloure l’edil.

(GABINET DE PREMSA: 30.10.2018)