El Viver d’Empreses i Emprenedors de Finestrat obri les seues portes als estudiants de formació professional

Inauguració de l’exposició fotogràfica “No em toques el WhatsApp” en el Centre Juvenil de Finestrat
13/11/2019
Pròxima Junta de Govern oberta a l’assistència ciutadana: dijous 14, 9:15h
13/11/2019

El Viver d’Empreses i Emprenedors de Finestrat torna a obrir les seues portes als estudiants de l’IES Marcos Zaragoza de La Vila Joiosa per a donar a conéixer de quina manera els poden ajudar en la posada en marxa de la seua pròpia empresa. En concret, alumnes de mòduls de Sistemes Informàtics i Instal·lacions elèctriques van conéixer les dependències del Viver de Finestrat, ubicat en el Bulevard comercial. A continuació, van assistir a una xarrada molt dinàmica i participativa en la qual l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL), Isabel Llorca, els va explicar els serveis que oferixen des d’ací als jóvens emprenedors en el procés de creació i consolidació de la seua empresa. En aquesta xarrada també va participar César Moreno, cofundador de les empreses “OptimizaData Business Analytics & BigData” i “Esparkle Màrqueting Digital”, per a compartir la seua experiència com a “planterista” en aquestes instal·lacions de Finestrat on ha consolidat la seua trajectòria amb ambdós empreses.

En paraules de la regidora d’Empresa, Donna Rebecca Plummer, “el nostre Viver d’Empreses ha complit 10 anys i en aquesta dècada s’ha consolidat com plataforma idònia per a impulsar les iniciatives empresarials de jóvens com a César Moreno, planterista que va compartir la seua experiència amb els estudiants de formació professional que ens han visitat. Des d’aquest centre els ajudem al principi del seu camí, que és quan sorgeixen més reptes i dubtes. I ho fem amb nombrosos serveis com l’assessorament personalitzat de la nostra AEDL, sense oblidar la ubicació estratègica, en ple bulevard comercial, disposar d’un espai propi, sala de reunions, saló d’actes, aula d’informàtica, un lloguer molt econòmic, a més de les sinergies tan positives que es creguen entre tots els planteristes”.

 El Viver d’Empreses de Finestrat va iniciar el seu camí l’any 2009 fruit de la col·laboració conjunta entre la Cambra de Comerç, l’Ajuntament de Finestrat i la fundació INCYDE. En aquests moments els 15 despatxos del Viver estan ocupats i a ple rendiment amb diverses activitats com a formació, consultoria màrqueting digital, gestió de finques i arquitectura, entre altres. “Des del Viver d’Empreses de Finestrat estem afavorint l’esperit emprenedor, la consolidació de noves empreses, la creació de llocs de treball i la dinamització del teixit empresarial de la nostra localitat i també de tota la comarca. Per això, és tan important donar-ho a conéixer, sobretot entre els jóvens que estan acabant la seua formació professional”, va concloure l’edil.