El Viver d’Empreses de Finestrat ha celebrat una xarrada sobre la Reforma Laboral

5 victòries per a l’Escola de Pilota de Finestrat en la seua última jornada de Jocs Escolars en modalitat raspall
21/01/2022
Aquest dimecres comencen les obres de reurbanització en els vials de la partida la Cantereria i la Foia
25/01/2022

L’ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL DE FINESTRAT “ASEFI” IMPULSA AQUEST CICLE DE XARRADES QUE SE CELEBRARAN CADA MES

El passat 31 de desembre de 2021 va eixir publicada en el BOE la nova reforma laboral. Una reforma que genera molts dubtes tant per a l’empresariat que contracta com per al personal que és contractat. Per a resoldre totes aquestes qüestions l’Associació Empresarial de Finestrat, ASEFI, ha celebrat aquest matí una xarrada-desdejuni impartida per l’advocat i expert en Dret Laboral, Carlos Hernández.

El portaveu de l’equip de govern, Héctor Baldó, va acudir a donar la benvinguda als assistents a aquesta xarrada, “la primera de l’any en el nostre Viver” i va agrair la iniciativa de l’associació que presideix Iñaki Salazar d’organitzar aquestes xarrades cada mes. “ASEFI ha començat 2022 amb un tema molt candent com és la reforma laboral, acabada d’aprovar i que genera molts dubtes tant a les empreses com als propis treballadors”. A més de resoldre consultes respecte a la reforma, aquestes trobades a manera de desdejuni empresarial faciliten el contacte entre empresariat i emprenedors. “I és que tan important és la xarrada com el café de després per a promoure relacions laborals entre les empreses de Finestrat i comarca”, va concloure Baldó.

Carlos Hernández, advocat i especialista en Dret Laboral, ha sigut l’encarregat d’impartir aquesta xarrada “en la qual hem abordat les principals novetats de la reforma laboral com la reforma de contractes temporals i fixos discontinus que entra en vigor el pròxim 30 de març. Tenim, per tant, un temps de marge perquè l’empresariat conega els principals canvis com els que afecten les causes de la temporalitat o la derogació dels contractes per obra i servei. En relació al treballador, també és important que conega com han canviat les regles del joc quan li posen a la signatura un contracte fix-discontinu o un contracte temporal. Per tant, aplaudisc la iniciativa d’ASEFI d’aclarir totes aquestes qüestions”, va indicar Hernández.

(GABINET PREMSA.21.1.2022)