El tradicional Concurs de Postals Nadalenques de Finestrat compleix 15 anys

Aproven la bonificació del 75% de l’impost sobre vehicles que generen menys impacte ambiental
08/11/2022
L’alcalde denúncia la falta de places per a estudiants de l’ESO en autobusos de la Conselleria
09/11/2022

EL CERTAMEN CERCA POTENCIAR LA CREATIVITAT DELS MÉS XICOTETS I DIFONDRE L’ESPERIT DEL NADAL A FINESTRAT

El tradicional “Concurs de Postals Nadalenques” que convoca cada any la Regidoria de Joventut de Finestrat compleix 15 anys. És un certamen dirigit als menors amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys d’edat. I l’any passat, com és habitual, es van presentar més de 200 creacions entre totes les categories (infantil, júnior i júnior+).

La regidora de Joventut, Nati Algado, va animar als joves a presentar les seues creacions. “Sens dubte, és una fórmula per a motivar la seua creativitat, reforçar el seu talent i, al mateix temps, difondre l’esperit del Nadal a Finestrat”. L’edil també va agrair la col·laboració que mostren tots els anys els centres educatius “Puig Campana” i “Balcó de Finestrat” “perquè la seua participació és clau per a aquest certamen encara que està obert a la participació de tots els xiquets i xiquetes que es troben en aqueixa franja d’edat, des dels 3 als 12 anys”. L’edil també va recordar que una de les postals guanyadores serà també la felicitació de l’Ajuntament de Finestrat. “Per tant, serà la imatge institucional amb la qual el consistori felicitarà les festes a associacions, Ajuntaments, autoritats i altres col·lectius”.

POTS ESCOLTAR LA REGIDORA DE JOVENTUT, NATI ALGADO, ACÍ

 

Com participar

Les persones interessades a participar poden presentar la seua postal al Centre Juvenil (carrer Fonteta, 36) i també a l’extensió administrativa de la Cala (en horari de 8.00 a 15.00 hores), al costat de la fitxa d’inscripció que haurà d’estar signada pel pare, mare o tutor legal del menor. La temàtica haurà d’estar relacionada amb l’època nadalenca i, com a requisits, ha d’incloure la frase «Bon Nadal» i algun element simbòlic que identifique la localitat. Els participants hauran de presentar les seues creacions en cartolina de grandària DIN A5 (mig foli).

El termini de presentació finalitza el 18 de novembre i només es podrà presentar una postal per participant.

Premis

Com a premi, els tres guanyadors de cada categoria rebran un diploma i un premi educatiu per a cada modalitat: millor postal Infantil (3 a 5 anys), millor postal Júnior (6 a 9 anys) i millor postal Júnior + (10 a 12 anys).

(GABINET PREMSA.8.11.2022)