El Torneig de Voleibol de platja que cada 15 d’agost se celebra a la Cala de Finestrat s’ajorna a 2021 a causa de la pandèmia del COVID-19

La piscina municipal de Finestrat obri demà amb una inversió de 50.000€ per a adaptar-la a les mesures de seguretat anti COVID-19
15/07/2020
Finestrat celebra la campanya anual de vacunació antiràbica del 20 al 25 de juliol
15/07/2020

L’EDICIÓ 43 D’AQUEST ESDEVENIMENT, EL MÉS ANTIC D’ESPANYA EN MODALITAT 4 X 4, ES POSPOSA Al PRÒXIM ANY
Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Finestrat han anunciat que enguany no es podrà disputar el Torneig de Voleibol de platja que cada 15 d’agost se celebra a la Cala a causa de la pandèmia del COVID-19. Aquesta edició, la núm. 43 del torneig de voleibol de platja 4 x 4 més antic que es disputa a Espanya, queda ajornada al 2021 per la seguretat de participants i públic .

En paraules de l’edil d’Esports, David Alarcón, “des de l’Ajuntament hem adoptat aquesta decisió perquè considerem que és el més prudent i assenyat en aquests moments. Cada any participen més de 300 jugadors en aquest torneig que és ja tot un clàssic del calendari esportiu estival. A més dels esportistes, cal sumar els seus familiars, acompanyants i el nombrós públic que se sol concentrar en les graderies per a seguir aquesta competició al llarg de tota la jornada del 15 d’agost. Amb aquestes xifres sobre la taula i seguint la nostra política #FinestratSegur hem decidit posposar aquesta edició al pròxim any com a mesura de seguretat i prevenció per la salut de tots, que és el més important”.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR, DAVID ALARCÓN, ACÍ

El regidor va avançar que des del consistori es realitzarà un esforç important per a la pròxima edició. “Així que us convidem a tots a participar l’any 2021 ja que posarem tots els mitjans perquè el nostre Torneig, el més antic d’Espanya, torne a ser un referent nacional i es posicione entre els millors Tornejos de voleibol de platja d’Espanya”.
GABINET DE PREMSA (14.7.2020)