El termini de sol·licitud de plaça a l’Escola Infantil Municipal de Finestrat s’avança i serà de l’1 al 20 de març

Concentració silenciosa pels guàrdies civils morts en acte de Servei
12/02/2024
BASES LEGALS DE PARTICIPACIÓ EN L’ADJUDICACIÓ DE PREMI “VINE A PER LA TEUA SAMARRETA”
12/02/2024

Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Finestrat informen que el termini per a sol·licitar plaça a l’Escola Infantil Municipal (EMUFI) per a menors de 3 anys s’avança respecte a altres anys i serà des de l’1 fins al 20 de març.

Segons va informar la regidora d’Educació, Beatriz Quintillán, “comunicar a les famílies amb bebés menors de 3 anys, nascuts en 2022, 2023 i 2024, que el període per a reservar plaça a l’Escola municipal de Finestrat EMUFI s’avança respecte a anys anteriors i serà de l’1 al 20 de març. La motivació d’aquest acompte és que enguany les dates venien a coincidir amb les festes de Setmana Santa. Davant aquesta circumstància i per a evitar molèsties a les famílies hem decidit avançar terminis”.

Documentació necessària

Les sol·licituds es podran presentar per registre d’entrada de l’Ajuntament (planta baixa), en l’extensió de La Cala i també de manera telemàtica en https://finestrat.sedelectronica.es

En aquestes dependències tindran tota la informació sobre la documentació necessària per a formalitzar la sol·licitud.

Per a més informació poden contactar amb la Regidoria d’Educació a través del correu alloret@finestrat.org o en el telèfon 965878100.

Escola Infantil Municipal de Finestrat “EMUFI”

L’EMUFI està situada en el cèntric carrer de Serra Cortina del centre històric de la localitat. Amb una superfície de 250 metres quadrats i 140 metres de pati exterior per a jocs, disposa d’un total de 38 places per a xiquets i xiquetes entre els 4 mesos i els 3 anys d’edat. Compta amb sala de bressols, cuina i servei de menjador amb menús d’elaboració pròpia. L’horari del centre escolar és de 9.00 a 12.00 i de 15.00 a 17.00 hores (si no es queden al menjador) o bé de 9.00 a 17.00 hores, incloent-hi servei de menjador.

A més, en l’aposta del govern local per facilitar la conciliació de les famílies, la regidora també va recordar que tant el CEIP Puig Campana com el CEIP Balcó de Finestrat compten amb aula per a xiquets/es 2 anys. “I a causa de l’elevada demanda de places per a bebés fins a 3 anys ja estem treballant en la que serà la 2a Escola Infantil Municipal de Finestrat, situada en la zona de les urbanitzacions, molt pròxima al CEIP Balcó de Finestrat, amb més de 100 places per a xiquets i xiquetes menors de 3 anys”.

(GABINET PREMSA.12.2.2024)