El temporal segueix a Finestrat sense incidències significatives i amb el funcionament correcte de la canalització del barranc de la Cala

Finestrat suspén les classes en els centres educatius i les activitats esportives i culturals en la jornada de hui i demà
17/09/2019
Finestrat celebra jornades gastronòmiques dedicades a la cuina italiana del 21 al 29 de setembre
20/09/2019

L’ALCALDE VA INSISTIR A LA CIUTADANIA A SEGUIR RECOMANACIONS OFICIALS PERQUÈ L’ALERTA ROJA SEGUEIX EN VIGOR

L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, va informar que des de primera hora de la jornada s’ha desplegat un dispositiu d’emergències amb efectius de la Policia Local i Serveis Tècnics davant de la preemergència nivell roig per pluges i tempestats que afecta tota la província. La primera autoritat local va insistir des de la Cala en la necessitat de mantindre la precaució “perquè ara mateix no plou però seguim en alerta roja. Estem a l’espera de les indicacions del Centre de Coordinació d’Emergències per a la jornada de demà. De moment, a Finestrat no hi ha hagut incidències significatives ni talls de trànsit excepte un accés a la partida rural Benienzo que havia quedat negat per l’aigua però ara mateix ja s’ha restablit la circulació”. Des de la Cala de Finestrat, zona costanera on l’Ajuntament va executar junt amb Hidraqua l’obra de canalització subterrània del barranc, l’alcalde va informar “que com succeïa en tots els episodis de pluges no hem hagut de tallar l’Avinguda Marina Baixa perquè l’aigua discorre de manera subterrània, la qual cosa ens indica que l’obra continua funcionant a la perfecció”.

Altres mesures adoptades des del consistori ha sigut la cancel·lació de les Festes de la Cala en honor al Turista donada la previsió de pluges fins al dissabte. En quant les classes en els centres educatius i les activitats esportives i culturals en dependències municipals de Finestrat romanen suspeses durant la jornada de hui.

Com a mesura de precaució, es recomana a la ciutadania seguir l’evolució de la situació meteorològica pels canals oficials (112 i Policia Local Finestrat) i, davant de qualsevol emergència, avisar al mateix 112 o al núm. 24 hores de la Policia (639 620 690).

(GABINET PREMSA.12.9.2019)