El Regidor de Festes es reuneix amb la Comissió de Festes de Finestrat

Tornen les activitats a la Casa de Cultura de Finestrat amb el Protocol Covid-19
16/09/2020
Comencen les pràctiques del curs de formació de carnisseria per a fomentar la inserció laboral dels veïns de Finestrat
17/09/2020

Reunió del Regidor de Festes, Héctor Baldó, amb la Comissió de Festes de Finestrat 2020-2021 per a analitzar conjuntament la situació actual i les possibilitats per a organitzar algun acte durant aquest període.

Héctor Baldó els ha mostrat tot el suport de l’Ajuntament de Finestrat i l’agraïment per haver decidit continuar un any més sent part de la comissió que organitza les Festes Patronals de la localitat. Unes festes que la crisi del Covid-19 va obligar a suspendre.

La Comissió de festes ha agraït el suport i ha entés que la posició actual fa difícil i molt complicat l’organització de qualsevol acte festiu, tenint en compte que aquests solen convocar a gran part dels veïns de Finestrat.

A l’espera d’una favorable evolució de l’anomenada nova normalitat, fins i tot marcada pels rebrots del coronavirus, l’edil Héctor Baldó i la Comissió de Festes han acordat mantindre el contacte i treballar en noves possibilitats que permeten celebrar algun esdeveniment quan la situació s’estabilitze i sempre amb les obligades mesures i recomanacions de les autoritats sanitàries.