El quartet valencià MALUKS arriba aquest dissabte a Finestrat amb el seu àlbum debut “Som i Vibrem”

Finestrat se suma a l’”Hora del Planeta” i el dissabte 27 de març apagarà les llums de la Penya i el passeig de la Cala
17/03/2021
L’Ajuntament de Finestrat t’ensenya a enfrontar-te a una entrevista de treball.
18/03/2021

El quartet femení valencià MALUKS arriba aquest dissabte a Finestrat amb un concert en directe que s’emetrà per Internet des de la Casa de Cultura. Es tracta de la primera actuació musical que llança la Regidoria de Festes amb el lema “FINESTRAT IN STREAMING” per a poder continuar oferint actuacions musicals a la ciutadania, sobretot als més joves. El concert d’aquest quartet femení de música urbana i tropicalisme valencià es podrà seguir a partir de les 19.00 hores en reproducció en continu pel nou canal que l’Ajuntament de Finestrat ha activat en Twich www.twich.tv/finestratayuntamiento i també en el canal “FinestratDirecto” de YouTube.

En paraules del regidor de Festes, Héctor Baldó, “després de 2 anys de singles i clips amb molts seguidors en xarxes estem encantats que Finestrat siga escenari per a promocionar l’àlbum debut de MALUKS: “Som i Vibrem”. És veritat que aquest grup mereix veure’s i gaudir-se en directe perquè té unes propostes molt ballables i festives. No obstant això, no volem renunciar a gaudir de l’espectacle i la bona música en directe. Per això, apostem per viure aquesta experiència des de casa i d’una manera segura, conforme ens toca fer ara fins que millore la situació sanitària”.

ESCOLTA LES DECLARACIONS DEL REGIDOR, HÉCTOR BALDÓ, ACÍ

MALUKS, quartet femení d’urbà i tropicalisme valencià naix en 2019 de la fusió de les arrels mediterrànies amb els ritmes del Carib i tropicals i una producció musical purament electrònica i ballable. Després de 2 anys de llançar diversos singles i clips molt seguits en xarxes com el tema “Comboi” gravat a Finestrat, i després d’haver tocat en festivals com Feslloc, Festivern o el Vinya Rock, arriben a la Casa de Cultura finestratí amb el seu àlbum debut “Som i vibrem”. El tracklist d’aquest treball destaca per ser eminentment ballable però també pel seu missatge transversal d’apoderament i sonoritat. De fet, la cançó que obri el disc, “Em toca”, és una reivindicació de les dones en l’escena musical; el tema “Comboi” recopila totes aquelles coses lligades a la cultura valenciana que fan felices a aquest quartet i que, van plasmar en un clip gravat en el centre històric de Finestrat a l’estiu de 2019; i “L’espera” amb ZeBRASS, va nàixer durant el confinament tracta sobre sentir-te empresonada i sola.

La paleta de sons de les MALUKS inclou dancehall, dembow, rap, timba llatina amb grans dosis de baixos i vibracions positives.

Tots aquests temes de MALUKS es podran seguir en reproducció en contiu pel canal de la plataforma TWICH www.twich.tv/finestratayuntamiento “al qual convidem a seguir-nos, sobretot els més joves”, va indicar l’edil, Héctor Baldó, i també en el canal FinestratDirecto de YouTube aquest dissabte 20 de març, a partir de les 19.00 hores. (GABINET DE PREMSA: 18.3.2021)