El pròxim dilluns, 3 de setembre, se celebra una nova jornada de donació de sang a Finestrat

Pròxima Junta de Govern Local: dilluns 3, 9:30 hores
30/08/2018
Finestrat obri el termini d’inscripció per als cursos d’anglés, valencià, espanyol per a RON i recolzament escolar
31/08/2018

Des de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Finestrat informen que dilluns que ve, 3 de setembre, se celebra una nova jornada de donació de sang. Serà en el consultori mèdic “Fernando Martínez”, ubicat en el carrer Serra Cortina (nucli històric), en horari de 16:30 a 20:30 hores.

Des d’aquesta Regidoria van fer una crida a participar en aquesta nova convocatòria “perquè la sang és un bé molt preat que els centres hospitalaris necessiten tots els dies, no sols quan ocorren successos excepcionals. De fet, les estadístiques ens diuen que cada 3 segons una persona necessita sang. Per tant, gràcies a aquestes jornades podem garantir aqueixes transfusions”, va indicar l’edil, Victòria Curtis.

“És un gest ràpid, senzill. I sobretot dir-vos que amb 20 minuts del nostre temps estem contribuint a salvar la vida de diverses persones”, va informar la regidora. En agraïment a l’assistència, al terme de la jornada se sortejarà entre els donants una menjar per a 2 persones en el Restaurant GastroDavid de Finestrat.

Requisits per a donar sang

Quant als requisits per a donar sang és necessari tindre entre 18 i 65 anys d’edat, portar el DNI, pesar més de 50 kg, acudir ben hidratat i mai en dejú. Els hòmens poden donar 4 vegades a l’any i les dones, 3, deixant un descans de 2 mesos entre donacions.

(GABINET PREMSA: 31.08.2018)