El pròxim 21 de març se celebra la “FINESTRAT LAN PARTY” amb tornejos dels videojocs més coneguts

Comença a caminar la Comissió d’Igualtat de Finestrat amb més de 30 representants de tots els col·lectius
06/03/2020
Crónica Deportes Finestrat
12/03/2020

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat informen que ja està ultimant tots els preparatius per a la “Finestrat Lan Party” que se celebra el dissabte 21 de març en la Sala Jove (Casa de Cultura) des de les 16:00 hores.

“Per a aqueixa data”, va indicar l’edil de Joventut Nati Algado, “hi haurà tres zones de joc (Lan, Mòbil i Lliure). En la zona lliure estaran les Ps4Pro, Xbox One X, també simuladors, realitat virtual i campionats amb els videojocs més coneguts del moment com Fortnite, Fifa20, League of Legends, Counter Strike, Dragón Ball, Forza Horizon 4, Just Danse o Tekken”.

En la zona “mòbil” els assistents podran participar en campionats de Clash Royale i Brawl Star “on recomanem que cada participant es porte el seu propi dispositiu mòbil i també carregador per a no quedar-se a mitat de la competició”. I per a accedir a la zona Lan hauran de portar la seua PC o videoconsola.
“Som conscients de l’interés que desperta el món dels videojocs en els més jóvens, va assenyalar l’edil, Nati Algado. “Per aquesta raó, tornem a organitzar aquestes Lan Party amb una gran varietat de material tecnològic per a gaudir dels campionats i també de les xarrades i els regals que hi haurà allí”.

Inscripcions
Les persones interessades a participar poden apuntar-se ja, de manera gratuïta, enviant un WhatsApp al núm. de Joventut 606 936 432. Hauran d’indicar el seu nom complet i zona en què prefereixen participar (lliure o mòbil).

(GABINET DE PREMSA.9.3.2020)