El pròxim 1 d’octubre Finestrat obri termini de sol·licitud de les ajudes municipals per a les escoles infantils

Qualificació EXCEL·LENT: Resultats analítiques arena i aigua de la platja de la Cala de Finestrat
23/09/2019
Els veïns de La Tapià-Umbria de Finestrat celebren aquest cap de setmana les seues festes en honor a Sant Miquel
26/09/2019

Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Finestrat informen que el pròxim 1 d’octubre obriran el termini de sol·licitud d’ajudes per als menors de 3 anys escolaritzats en guarderies o Escoles Infantils autoritzades per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana. Per a informar d’aquestes ajudes, la regidora d’Educació, Mª Dolores Viudes, junt amb el tècnic municipal de l’àrea, Àngel Lloret, va visitar les instal·lacions de l’Escola Infantil Municipal (EMUFI) on van ser rebuts per Ángela Gil Boix,  directora d’EMUFI. Allí, 38 xiquets/es amb edats des dels 4 mesos fins als 3 anys han començat la seua escolarització, cobrint el 100% de les places de l’Escola.

En paraules de l’edil d’Educació, Mª Dolores Viudes, “un any més i ja van 3 consecutiu posem en marxa les ajudes per a menors de 3 anys escolaritzats en guarderies o Escoles Infantils autoritzades per la Generalitat. Per la nostra part és una manera més d’ajudar a les famílies a sufragar les despeses d’escolarització en aquesta franja d’edat, entre els 0 i els 3 anys. Al mateix temps és una manera d’evitar la discriminació que es crea en posar en marxa aules per a xiquets de 2 anys en els centres educatius, un servei que ja està en marxa en els 2 col·legis de Finestrat”.

L’any passat més de 30 famílies van resultar beneficiàries d’aquesta ajuda municipal. És important assenyalar a més que es pot compatibilitzar amb el bo infantil que ofereix la Conselleria d’Educació, sense excedir l’import de la quota corresponent a l’educació. És el 3r any que l’Ajuntament de Finestrat convoca aquesta subvenció municipal a què destina 20.000€ del pressupost municipal.

Requisits i terminis per a sol·licitar l’ajuda.
Podran beneficiar-se d’aquesta ajuda els xiquets/es de 0 a 3 anys matriculats que cursen primer cicle d’Infantil en centres educatius autoritzats per la Generalitat Valenciana; els usuaris hauran de presentar la sol·licitud d’ajuda i la documentació requerida en el termini establit del dimarts 1 d’octubre al dimarts 15 d’octubre en el Registre d’Entrada (planta baixa, Ajuntament) o en l’extensió administrativa de la Cala. Entre els requisits, han de figurar empadronats en el padró municipal amb almenys un any d’antiguitat i no superar el llindar de renda estipulat en les bases redactades pel consistori finestratí. Podeu consultar les bases que regulen aquesta subvenció en la pàgina web municipal-portal de la transparència (https://bit.ly/2QAViYY).

(GABINET DE PREMSA. 20.09.2019)