El Ple Extraordinari de l’Ajuntament de Finestrat concedeix el PREMI CARTA POBLA a CARREFOUR Finestrat

Sessió plenària extraordinària: divendres 29 d’abril, 9.30h. 1a planta Aj. Finestrat
28/04/2022
La Regidoria de Joventut de Finestrat organitza un campament multiaventura d’estiu per a joves de 14 a 16 anys
02/05/2022

L’Ajuntament de Finestrat aprova per unanimitat concedir aquest any 2022 la distinció honorífica “Premi Carta Pobla Finestrat” a l’hipermercat Carrefour Finestrat.

Amb aquesta decisió es vol reconéixer la contribució i els serveis prestats a aquest municipi per ser una de les pioneres i grans empreses que van apostar per Finestrat per a establir les bases del que hui és el Bulevard Comercial. El mes de desembre es compliran 33 anys de l’obertura de Carrefour, llavors anomenat Continent Costa Blanca.

En paraules de l’alcalde Juanfran Pérez Llorca “durant aquests 33 anys Carrefour ha sigut i és una peça clau en el foment de l’ocupació en el nostre municipi, però també ha afavorit de manera extraordinari el creixement econòmic de Finestrat i el desenvolupament del que hui és un dels més importants Bulevards Comercials de la província i referent en tota la Comunitat”.

Inaugurat al desembre de 1989, l’anomenat llavors Continent, era el segon que s’establia a la província d’Alacant, el cinqué a la Comunitat Valenciana, i el dèsset en tota Espanya.

POT ESCOLTAR LES DECARACIONES DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

“L’aposta va ser important però el resultat després de 33 anys crec que és extraordinari per a ells i per al municipi de Finestrat. En aquest sentit vull destacar també el treball de col·laboració que ha fet durant aquestes tres dècades donant suport als serveis socials, en la promoció de la nostra cultura, de les nostres festes, més enllà de l’esforç i la cooperació, amb aquest ajuntament, per a la creació i la disposició de nous llocs de treball per a la localitat.” ha assenyalat el primer edil.

Coincidint amb la celebració del 742 aniversari de la Carta Pobla de Finestrat, es farà lliurament d’aquest reconeixement en o acte institucional que tindrà lloc el pròxim 7 de maig, a les 12 del migdia, a la Casa de Cultura de Finestrat.

(GABINET DE PREMSA 29-04-2022)