El pilotari de Finestrat, Santi Ortuño, competix amb la selecció valenciana pel títol europeu als Països Baixos

La Regidoria de Joventut de Finestrat organitza un curs d’anglés per a ajudar als jóvens a ampliar la seua formació en idiomes
24/07/2018
Demà se celebra jornada de donació de sang al Centre Multiusos de la Cala de Finestrat
25/07/2018

Després de proclamar-se campions del món de pilota a Colòmbia el passat mes de novembre, Santi Ortuño torna a competir amb la selecció valenciana pel títol europeu. Serà la setmana que ve en Franeker (Països Baixos). Ortuño forma part de l’equip masculí junt amb altres grans d’aquest esport com Martínez d’El Campello, Puchol II de Vinalesa, Genóves II, Bueno de Meliana, Sacha d’Orba, Nacho de Beniparrell, Pablo de Sella, Pere Roc II de Benidorm i J.J.Luis, també de Benidorm.

El sorteig dels grups de competició va tindre lloc el passat 11 de juliol i, en Joc Internacional masculí, la selecció valenciana s’enfrontarà el 2 d’agost als locals i a l’equip de França.  Per al 3 d’agost, els jugadors s’enfrontaran a Anglaterra i Bèlgica en la modalitat de wallball.   I el dia 4, última jornada del Campionat d’Europa, Santi jugarà amb la selecció en llargues contra Països Baixos i Anglaterra.

El regidor d’Esports, David Alarcón, va felicitar a Santi Ortuño per haver sigut seleccionat una vegada més per a competir per un títol internacional.  “Santi està en el més alt de l’esport de pilota valenciana. És un orgull per a Finestrat i tot un exemple per a les generacions més jóvens. Així que des del seu municipi li desitgem el major dels èxits i que aconseguisquen portar-se a casa el títol europeu”.

 

 

(GABINET PREMSA: 24.07.2018)