El periodista Félix Tena presenta este divendres a Finestrat el seu llibre “Un món sostenible”

Ordre del dia ple extraordinari: dijous 21 febrer, 13:30 hores
21/02/2019
Finestrat porta demà a ple l’aprovació del pressupost municipal que ascendeix a 15’4 milions €
21/02/2019

La Casa de Cultura de Finestrat acull aquest divendres, 22 de febrer, la presentació del llibre “Un món sostenible?” del periodista i escriptor Fèlix Tena. Aquesta obra és una recopilació d’articles publicats per Tena entre els anys 2016 i 2017 a València Plaza, i també en Samarucdigital, a més de blogs com Music Man i Felix Naturalment. Els seus textos, connectats per la seua relació amb el planeta, el medi ambient i la seua sostenibilitat, estan escrits des de la ironia i el sarcasme, fent al·lusió a fets reals i situacions lògiques en un entorn dadaista, moviment avantguardista de referència per a l’autor. La xarrada d’aquest divendres està concebuda des d’un punt de vista molt participatiu per a fomentar el diàleg amb els assistents i sobretot parlar relacions dels sers humans amb el planeta on vivim.

Fèlix Tena és llicenciat en Ciències de la Informació-Periodisme pel CEU S.Pablo-universitat Politècnica de València, és redactor d’À Punt Media.  Columnista d’opinió de Valencia Plaza, ha treballat com a reporter en l’Equip d’Investigació del Programa d’Ana Rosa (Telecinco); ha participat com a director de continguts en la creació del portal Samarucdigital i ha col·laborat en les revistes Plaza i Ballena Blanca. També va dirigir el programa Medi Ambient de RTVV, guardonat amb 17 premis entre ells el Jaume I de Periodisme. Va ser redactor de Hoja de València, Hoja del Lunes i del Temps. Ha dirigit diversos documentals com per exemple “Sorolla, el Pintor de la Llum” o “Els camins de Cavanilles” de Canal 9, i curtmetratges de ficció com a “Peces”, “Planeta Xufa” i “El Colp”.

La conferència està organitzada des de “l’Associació de Dones de Finestrat” i se celebrarà aquest divendres, 22 de febrer, a les 18:30 hores a la Casa de Cultura.

(GABINET PREMSA.20.2.2019)