El Museu de Finestrat, Lucciano Trattoria Platja i Mika Viajes aconsegueixen la Certificació SICTED de compromís amb la qualitat turística

Hasta el 30 de septiembre sigue abierto el plazo de solicitud de ayudas frente a la crisis para las empresas del sector turístico
27/09/2021
L’Ajuntament activa 3 zones wifi gratuïtes a la Font del Molí, la zona poliesportiva de la Foia i la Plaça de la Unió Europea
29/09/2021

L’ALCALDE I EL DIRECTOR D’INVATTUR VAN ENTREGAR AQUESTES CERTIFICACIONS I VAN DONAR LA BENVINGUDA A LES NOVES EMPRESES ACABADES D’ADHERIR: VILLA MORENA, EL BOKADO I DOWNHILL BIKES

El Museu de Finestrat, el restaurant Lucciano La Trattoria de la platja i Mika Viajes i Excursions han aconseguit per primera vegada la certificació SICTED pel seu compromís amb la qualitat turística. Hui van rebre el diploma que així ho acredita de mans de l’alcalde i titular de l’àrea de Turisme, Juanfran Pérez Llorca, del director d’INVATTUR, Francisco Juan, i el tècnic municipal de Turisme, Kike Ortuño. En el mateix acte van renovar la seua certificació l’Hotel La Cala, l’hotel Alone, l’hotel Tropic Relax, el Forn d’Honorato, les dues Tourist Info de Finestrat i la Policia Local.

En paraules de l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, “en el Dia Mundial del Turisme posem el focus en l’aposta que vam fer des d’aquest Ajuntament pel programa SICTED. Un sistema que certifica el compromís amb la qualitat turística que tenen les empreses turístiques locals i també els departaments municipals de Turisme, Policia i, per 1a vegada, el Museu de Finestrat. Comencem l’any 2014. I des de llavors la família SICTED a Finestrat no ha parat de créixer”. La primera autoritat local va reconéixer l’esforç de l’empresariat en integrar-se en aquests programes de formació que requereixen temps i dedicació per a complir uns estàndards de qualitat, “la qual cosa té un doble mèrit en aquests temps tan complexos de pandèmia que ens han tocat viure”. “Volem un poble millor i els nostres ciutadans i empreses cada dia ens exigeixen ser cada vegada millor”, va indicar la primera autoritat local, “Per això, per 1a vegada ens hem presentat als Plans de Sostenibilitat Turística que financen els fons europeus amb un projecte de 6 milions de € basat en el medi ambient amb la creació de grans vies verdes d’enllaç entre la Cala, el bulevard, les urbanitzacions i el centre històric fins al nostre paratge natural”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

Per part seua, el director d’INVATTUR, Francisco Juan, va afirmar que “estem molt satisfets per l’augment d’adhesions al programa SICTED, la qual cosa ens converteix quasi en líders a nivell nacional. Per descomptat, insistir en el compromís de Turisme Comunitat Valenciana per a posar tots els recursos a la disposició de les empreses per a donar major valor afegit als serveis que es presten en els diversos destins a través del SICTED”.

El sistema SICTED posiciona a Finestrat com a destí segur i compromés amb l’excel·lència del servei que presta al turista des de les empreses d’allotjament, restauració o turisme actiu “i també des del personal municipal més pròxim als nostres visitants com és l’equip de Turisme, els agents de la Policia Local i, per 1a vegada, el nostre Museu Etnològic i Arqueològic”.

En l’acte de hui l’alcalde també va donar la benvinguda a les empreses adherides recentment al programa SICTED: Villa Morena, El Bokado i Downhill Bikes, que començaran la seua formació a l’octubre.

Per a aquelles empreses interessades a sumar-se al sistema i beneficiar-se dels seus múltiples avantatges encara són a temps. Poden dirigir-se al departament municipal de Turisme enviant un correu a turisme@finestrat.org, telefonant al 648 653 219 o a través de la pàgina web www.calidadendestino.es i fent clic en “Vull adherir-me”.

(GABINET PREMSA.27.9.2021)

SICTED és el Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins (SICTED), mètode de treball promogut des de la Secretaria d’Estat de Turisme amb la col·laboració directa de l’Agència Valenciana de Turisme.