El Museu de Finestrat acull una exposició de pintura d’Ángela Córdoba titulada “Reflexos de la India”

Finestrat s’adhereix al “Pla Resistir” de la Generalitat encara que mantindran el seu propi pla en considerar-lo insuficient
08/02/2021
Dona-li dies al valencià
08/02/2021

És veïna de Finestrat. Té 36 anys. S’anomena Ángela Córdoba i hui inaugura la seua primera exposició de pintura. Ho fa en el Museu de Finestrat, situat al Parc Font de Carrè. En la presentació li va acompanyar l’edil de Cultura, Héctor Baldó, qui va felicitar l’artista per aquesta mostra de més de vint quadres pintats a l’oli i també en acrílic que ha titulat “Reflexos de la India”.

“Per a nosaltres és molt important poder oferir aquest museu per a les exposicions temporals d’artistes que són veïns nostres, i com és aquest cas que exposen per primera vegada. Crec que tots els que s’acosten a veure aquesta exposició descobriran a una jove pintora amb un gran domini de la tècnica i sobretot amb una enorme passió pel que pinta” ha assenyalat l’edil de cultura, Héctor Baldó.

Amb un important ascendent mediterrani per part de la seua família, Ángela Córdoba va conéixer Finestrat fa molts anys, però va triar viure ací al retorn d’un viatge a l’Índia que li va canviar la vida i la va convertir en la pintora que és hui.

Segons les seues pròpies paraules “l’essència d’aquesta obra es gesta fa uns anys, amb l’inici d’un viatge a l’Índia a la recerca del salvatge, el misteriós, el sagrat. Els experiments amb la pintura sorgeixen sense raó, només per l’alegria de pintar, de mesclar colors, de jugar amb formes…i a poc a poc es van convertint en medicina per a mi.”

Enginyera de Camins, curiosa, viatgera, els mons i sobretot l’esperit de la Divinitat Femenina de “Aumnifica”, d’Ángela Córdoba, queden plasmats en aquest recorregut pictòric. L’exposició “Reflexos de la India” podrà veure’s des de hui, dia 5, fins al 28 de febrer. El Museu de Finestrat està obert els dimecres, dijous i divendres des de les 16.00 hores fins a les 19.30. I també els dissabtes al matí, des de les 9.30 hores fins a les 13.00 hores.

 

GABINET DE PREMSA (06.02.2021)