El Museu de Finestrat acull fins al pròxim 18 de setembre l’exposició LUGARES de la Fundació Frax

L’Ajuntament de Finestrat habilita un tercer accés a la seua platja de la Cala
06/07/2020
Suport de l’Ajuntament al Club Taekwondo i Hapkido Finestrat amb la signatura d’un conveni de col·laboració
07/07/2020

Fins al 18 de setembre es pot visitar en el Museu de Finestrat l’exposició “LUGARES” composta per artistes que han exposat en la Fundació Frax i que forma part de la mostra itinerant “Descobreix els nostres artistes” que promou la Diputació d’Alacant. El Tinent d’Alcalde, Víctor Darío Llinares, i el president de la Fundació Frax, Matías Pérez Such, van inaugurar aquesta mostra al costat de l’edil de Cultura, Héctor Baldó, el patró de la Fundació, Vicente Pérez Gasquet, membres del govern local i representants d’associacions de Finestrat.

En paraules del Primer Tinent d’Alcalde, Víctor Darío Llinares, “estem molt il·lusionats amb aquesta inauguració perquè estava prevista per al mes d’abril i, com tots sabeu, la crisi sanitària del COVID-19 ens va obligar a cancel·lar tots els actes. Per tant, és una fita que la cultura per fi torne a ocupar els seus espais com aquesta sala d’exposicions del Museu de Finestrat”. Per part seua, el president de la Fundació Frax, Matías Pérez Such, va expressar el seu agraïment a l’Ajuntament de Finestrat “perquè sempre ens acullen amb els braços oberts. Aquesta mostra és molt significativa per a nosaltres perquè després d’1 any d’activitat recuperem l’activitat de la nostra entitat i també perquè, per primera vegada, exposem quadres de la pròpia Fundació Frax i que han sigut realitzats per artistes vinculats a aquesta comarca. D’ací el nom d’aquest cicle cultural i pictòric DESCOBREIX ELS NOSTRES ARTISTES que impulsa la Diputació d’Alacant”.

Fins al pròxim 18 de setembre es podrà visitar està mostra itinerant que fa la seua primera parada a Finestrat amb 14 obres el fil conductor de les quals són la representació de llocs com el paisatge muntanyenc del Puig Campana, el barri antic d’Altea o les salines de Santa Pola.

En concret, les obres exposades són “Serie Espacios Mínimos “ Bernabé Gómez Moreno, “Bienvenida al Paraíso” de Concha García de Pablos, “Llegó la primavera” de Goyo Pérez, “Altea Pop” de Luisa Atanor, “Construcción montañosa” de José Antonio Hinojos, “Paisaje G” de Sari Miró, “Estudio de las Salinas de Santa Pola” de José J. Samper Pamblanco, “Mirador en barandilla” de Candi Campo, “Azul tierra” d’Antonio Ballesta, “Bambús” de Isabel Marquina, “Almendros en flor” d’Evaristo Alguacil, “Colores extintos” d’Iván Albalate, “De lo abisal” d’Herminio Ordóñez y de Pepi Sevillana Ruano, “Urbano de Algemesí”.

(GABINET PREMSA.6.7.2020)