El Museu de Finestrat acull aquest divendres 9 la presentació de l’obra poètica Mi infierno, un hogar d’Encarnación Pujante

Pepa Cardona presenta a Finestrat el llibre Gestado en mi corazón sobre el seu personal procés d’adopció
07/02/2024
Minut de silenci per l’última víctima de violència masclista
12/02/2024

LA PRESENTACIÓ LITERÀRIA FORMA PART DE L’EXPOSICIÓ «LLIBRES SENSE FRONTERES» DE BEATRIZ GIOVANNA RAMÍREZ

Mi infierno, un hogar és una obra poètica d’Encarnación Pujante Hidalgo que ha tardat un quart de segle a veure la llum. Aquest relat èpic, gestat entre versos, se submergeix en les ombres de la crua realitat del maltractament físic i psicològic cap a les dones. Aquest divendres 9 de febrer es donarà a conéixer des del Museu de Finestrat, a partir de les 19.00 hores, amb signatura de llibres per part de l’autora i una xarrada dedicada a parlar sobre la dependència emocional, la violència contra les dones, l’apoderament i la superació personal.

 

Aquesta presentació literària forma part de l’exposició “Llibres sense fronteres” que es pot visitar fins al 27 de febrer al Museu de Finestrat. Creada per Beatriz Giovanna Ramírez, Fundadora i CEO d’Editora BGR, la mostra és una exploració sobre com la tecnologia digital ha transformat la manera en què es gaudeix la literatura. El divendres passat, dia 2, va tindre lloc la inauguració de la mostra, acte en el qual també es va presentar el llibre digital Inventamos la eternitat de Begoña Abellán Rodes, de la Col·lecció poesia en línia i també 20 segundos y otros relatos de María Meilán Castro.

 

En paraules de Ramírez “en “Llibres sense fronteres”, trobaran una col·lecció diversa i vibrant d’obres literàries publicades en col·leccions digitals, seleccionades amb cura. Des d’autors consolidats i reconeguts fins a veus emergents, cada pàgina representa un univers de possibilitats i descobriments. Aquesta exposició va més enllà de les pàgines digitals. És un testimoniatge del nostre compromís amb la comunitat, amb l’intercanvi d’idees i amb la celebració de la riquesa cultural que ens envolta. Volem que cada visita siga una experiència enriquidora i transformadora, on els límits es difuminen i les perspectives s’amplien”.

 

Sobre aquest tema, l’edil de Cultura, Nati Algado, va indicar que “el mes de febrer farem que nostre Museu també es convertisca en punt de trobada per a poetes i escriptors amb aquesta proposta que va més enllà de les fronteres convencionals de la literatura”, va indicar l’edil de Cultura, Nati Algado.

L’exposició estarà oberta fins al 27 de febrer. L’horari de visita és dimecres de 16.00 a 20.00h; dijous i divendres, de 10.00 a 14.00h. i de 16.00 a 21.00h; dissabte i diumenge, de 10.00 a 14.00h (a excepció de primer cap de setmana del mes que roman tancat).

GABINET DE PREMSA (7.2.2024)