El Museu de Finestrat acollirà l’exposició “14 i més. Ven a encontrarte” de la fotògrafa argentina Patricia Pérez ZAcha

Finestrat se prepara para celebrar el Nou d’Octubre con el reconocimiento a Xavier Llinares y Maribel Rabasa
23/09/2021
Hasta el 30 de septiembre sigue abierto el plazo de solicitud de ayudas frente a la crisis para las empresas del sector turístico
27/09/2021

LA MOSTRA ES PODRÀ VISITAR DE L’1 D’OCTUBRE Al 15 DE NOVEMBRE

La fotògrafa argentina Patricia Pérez Acha “ZAcha” exposa per primera vegada a Espanya i per primera vegada en solitari. Ho fa a Finestrat, la localitat que va triar per a viure en 2014. D’ací el títol d’aquesta exposició fotogràfica: “2014 i més. Ven a encontrarte” que organitza la Regidoria de Cultura en el Museu de Finestrat. La inauguració serà el divendres 1 d’octubre a les 19.00 hores i es podrà visitar fins al 15 de novembre.

Les imatges que componen aquesta mostra retrospectiva van ser captades per la seua càmera a partir de la seua arribada a Finestrat, l’any 2014. Els assistents descobriran en aquestes fotografies instants de Finestrat en festes i actes molt tradicionals com Sant Antoni del Porquet o “els correfocs”. També hi ha “vagareig artístic”, naturalesa, història…, donant a conéixer racons plens d’encant i des d’una perspectiva diferent. A més de fotografies en paper, l’exposició inclou una projecció audiovisual, un àlbum físic i un llibre de signatures per a deixar les impressions que s’emporten els visitants d’aquesta mostra. “En totes aquestes imatges vull mostrar la meua passió i el meu amor per Finestrat”, va indicar la fotògrafa hispà-argentina, ZAcha. “Al mateix temps, és una invitació al fet que els veïns vengen a trobar-se i a recordar aquells moments en els quals van ser captats per la meua cambra. De fet, el títol de l’exposició evoca que jo també m’he trobat a mi mateixa en aquesta localitat”.

Per part seua, l’edil de Cultura, Héctor Baldó, va fer una crida a veïns i turistes per a visitar aquesta exposició fotogràfica “perquè segur que descobriran llocs que a molts ens passen desapercebuts en el dia a dia però que cobren un especial valor des de la mirada de Patricia Pérez ZAcha, veïna de Finestrat que, com moltes altres persones d’altres països van arribar un bon dia ací i van decidir que la nostra localitat era el seu lloc al món”.

La inauguració de la mostra “14 i més. Ven a encontrarte” serà el divendres 1 d’octubre, a les 19.00 hores al Museu de Finestrat (Parc Font de Carrè) i es podrà visitar els dimecres, dijous i divendres de 16.00 a 19.30 hores i també els dissabtes al matí, de 9.30 a 13.00 hores.

(GABINET PREMSA. 24.9.2021)