El millor voleibol de platja nacional i internacional es viu aquest cap de setmana a la Cala de Finestrat

Finestrat modificarà el nom de diversos carrers per a rendir tribut a dones rellevants de la cultura valenciana
10/08/2021
Vine per la teua tassa en el Dia Internacional de la Joventut
12/08/2021

GRAN FINAL DEL “VICHY CATALÀ” MEDITERRANEAN BEACH VOLLEY AMB LES MILLORS PARELLES DE TOTA LA COMUNITAT I 44é TORNEIG DE VOLEIBOL DE PLATJA 4 X 4 MÉS ANTIC D’ESPANYA

El millor voleibol de platja nacional farà vibrar la Cala de Finestrat aquest cap de setmana. Els esdeveniments esportius comencen aquest divendres, 13 d’agost, amb els primers partits en les categories Plata i Bronze. Es tracta de la prèvia a aquell que es viurà durant tot el cap de setmana en el qual es donaran cita a Finestrat els millors jugadors del panorama nacional.
El dissabte estaran les 24 millors parelles masculines i femenines de la Comunitat Valenciana per a disputar la final autonòmica dins del Torneig “Vichy català” Mediterranean Beach Volley. D’ací eixiran les dues parelles que representaran a la Comunitat Valenciana en els Campionats d’Espanya.
Aqueix mateix dia se celebra la 5a edició del Torneig Popular Mixt en la modalitat 4×4 en la qual participen 16 equips no federats.

El diumenge 15 d’agost arriba el plat fort amb el clàssic de l’estiu: el Torneig 4 x 4 de voleibol de platja més antic d’Espanya i que enguany commemora el seu 44é aniversari. Organitzat pel Club Voleibol Finestrat amb suport de la Regidoria d’Esports aquesta edició estarà limitada a un màxim de 32 equips masculins i 32 femenins. De moment, han confirmat ja grans figures que continuen lleials a la cita com el jugador olímpic espanyol, Raúl Mesa, l’olímpic per Veneçuela, Igor Hernández, Emilio Fernández, jugador de la Selecció Espanyola de Voleibol, Viviana Garzón jugadora de la selecció de Voleibol de platja de Veneçuela, Eliana González, de Superliga 1 de Emeve Lugo i Mireia Guilabert, de Superliga 1 de Caja Sol Sevilla.
En paraules del regidor d’Esports, David Alarcón, “després del parèntesi de l’any passat ens fa especial il·lusió tornar a donar la benvinguda en la nostra Cala de Finestrat a grans estreles d’àmbit nacional i internacional del voleibol de platja de la talla de Raúl Mesa o Igor Hernández. Amb especial il·lusió a més perquè aquest torneig compta amb una presència important de jugadores del nostre equip sènior, acabat d’ascendir a 1a Nacional. Així que us convidem a vindre a la Cala ”.

Les jornades del cap de setmana seran intenses, des de les 9.30 hores hi haurà partits en marxa. Les finals del dissabte estan previstes per a les 20.00 hores mentre que el diumenge seran sobre les 21.00 hores.
Les inscripcions seguiran obertes fins demà dijous, 12 d’agost, a la nit i es poden formalitzar via correu electrònic a l’adreça voleyplayafinestrat@hotmail.com. Per a més informació, podeu contactar a través de les pàgines de Facebook i del perfil d’Instagram del Torneig Voleibol de platja Cala de Finestrat o per WhatsApp en els telèfons 686729026 i 618967884.

(GABINET DE PREMSA. 11.8.2021)
‘Vichy Catalan’ Mediterranean Beach Volley es disputa baix la normativa oficial aprovada per la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana, el reglament tècnic de la Real Federació Espanyola de Voleibol i el reglament de joc de la Federació Internacional de Voleibol. El circuit compta amb l’organització de Mediterranean Beach Volley, la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana i comptarà amb la coorganització del Club Voleibol Finestrat.

Consulteu rànquing torneig ACÍ