El mercat de Finestrat canvia d’ubicació a la Plaça de la Unió Europea

L’Ajuntament posa en marxa un servei d’assessoria en matèria de comunicació per a PIMES de Finestrat
20/05/2020
Finestrat celebra dimarts que ve una nova jornada de donació de sang en la Cala reservant cita prèvia per a garantir la seguretat de donants i professionals
22/05/2020

Des de l’Ajuntament de Finestrat informen que demà, divendres 22 de maig, el mercat ambulant dels divendres canvia la seua ubicació i se celebrarà en la Plaça de la Unió Europea. Aquest canvi implica un augment substancial de la superfície del mercat ambulant el que millora les garanties per a mantindre les distàncies de seguretat entre usuaris i també entre llocs, tal com estableixen les indicacions sanitàries contra el Covid-19.

En paraules de la regidora d’Empresa i Mercats, Donna Rebecca Plummer, “el nostre mercat ambulant setmanal passa del carrer Castellets a la Plaça de la Unió Europea a partir de demà. Aquest canvi implica passar de 600m2 de superfície a prop de 2.000m2, la qual cosa ens dóna molta més tranquil·litat a l’hora de garantir les distàncies de seguretat. És un espai obert molt més ampli, sense edificacions contigus i amb millor accessibilitat perquè la Plaça es troba just damunt del pàrquing municipal, la qual cosa facilita el desplaçament en vehicle per a fer aquestes compres”.

L’horari de moment es manté i serà de 8:00 a 12:00 hores. Com mesures de seguretat els veïns hauran de seguir, en tot moment, les normes establides des de les autoritats sanitàries com portar màscara i mantindre la distància mínima de 2 metres. Per això, hi haurà un únic accés on el consistori proporcionarà màscares a qui no porte i també instal·larà un dispensador d’hidrogel d’ús obligatori per a accedir a l’espai de compra.

Des del consistori es realitzarà la corresponent desinfecció de l’espai on s’ubica el mercat ambulant, amb especial atenció a les zones on es munten els llocs que, al seu torn, estaran delimitats amb tanques i cintes perquè no es puga tocar el gènere i per a marcar distàncies i torns d’espera; també s’informarà la ciutadania amb cartelleria sobre les mesures de distanciament i higiene que han de seguir i, en el cas que alguna persona present símptomes compatibles amb el Covid-19 haurà d’abandonar immediatament el lloc i seguir les indicacions del personal sanitari

(GABINET DE PREMSA: 21.05.20)