El kit digital. La cambra de comerç organitza a Finestrat una jornada sobre digitalització en les xicotetes empreses

Un nou tot terreny per a la policia de Finestrat
22/02/2022
Finestrat acorda amb Camporrosso la reurbanització de les parcel·les públiques per a convertir-les en zones verdes bio-saludables
24/02/2022

Si vols iniciar la Transformació Digital en la teua petita o mitjana empresa tens una oportunitat dimarts que ve, 1 de març a Finestrat.

La Cambra de Comerç d’Alacant organitza al Viver d’Empreses de Finestrat una jornada presencial per a informar sobre els passos que s’han de donar per a una digitalització d’èxit. Igualment s’explicaren les ajudes disponibles dins del Programa Kit Digital a les quals es poden acollir qualsevol empresa.

La sessió arrancarà el dimarts, 1 de març, a les 9 del matí. I en ella s’abordaran altres aspectes com: la Presència en Internet; el Correu Electrònic; la Gestió de Xarxes Socials; les Comunicacions Segures i Ciberseguretat.

Si vols participar pots subscriure’t a través d’aquest enllaç:

https://www.camaralicante.com/eventos/INYPR22005CSFM/Inicia-la-transformacion-digital-de-tu-PYME-con-las-ayudas-del-Kit-Digital./

La sessió se celebrarà en el Viver d’Empreses de la Cambra de Comerç a Finestrat, en l’Av. Federico García Lorca, 6 (Bulevard Comercial)