El Govern municipal de Finestrat reforça el poder dels regidors més joves

Nova donació solidària de l’Associació britànica Giving6Giving als Serveis Socials de Finestrat
21/10/2021
Les Sènior del Club Voleibol Finestrat es col·loquen líders de la 1a divisió nacional
22/10/2021

URBANISME S’EXERCIRÀ EN EXCLUSIVITAT PEL CREIXEMENT EXPONENCIAL DEL MUNICIPI

Una aposta per la joventut. Un reconeixement a l’experiència. I la determinació de renovar i incrementar el treball d’algunes de les actuals regidories de l’Ajuntament de Finestrat.

L’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca, anuncia els canvis que es faran efectius entre les competències del govern municipal. A partir d’ara el càrrec de portaveu del govern recaurà en Héctor Baldó, al qual caldrà sumar les seues actuals responsabilitats en la Regidoria de Cultura i Festes. Héctor Baldo és el regidor més jove, amb 27 anys, del consistori.

Li acompanyarà en el seu treball de càrrec de portaveu, com a segon portaveu, l’actual regidora de Sanitat i Joventut, Nati Algado. “Estem treballant en un Pla Jove, pactat i consensuat amb la joventut local”, va indicar l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca. “I la millor manera de demostrar que el nostre compromís amb la joventut va de debò és que els regidors més joves del govern, Héctor Baldó i Nati Algado, assumisquen el càrrec de portaveu. Ells tindran un protagonisme molt important en totes les àrees i seran també el gran nexe de comunicació amb la gent jove de Finestrat”.

En aquesta aposta per la gent més jove del govern municipal Héctor Baldó assumirà també una regidoria de nova creació: l’àrea dels Fons Europeus. “No deixarem passar el tren dels fons europeus. Ja tenim una oficina especialitzada. I també estem treballant en un projecte de més de 5 milions € de la convocatòria Next Generation. I això ho coordinarem des d’una Regidoria específica de nova creació que portarà Héctor Baldó per a captar els recursos tan necessaris en aquests temps de recuperació social i econòmica per als municipis”.

PODEU ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

Igualment s’ha decidit reforçar l’àrea d’Urbanisme. A partir d’aquest moment l’actual regidor Víctor Darío Llinares deixa l’àrea de Personal per a assumir en exclusivitat la regidoria d’Urbanisme i Patrimoni amb la finalitat de consolidar i enfortir una de les competències més difícils i compromeses de l’Ajuntament i impulsora i motor de l’actual creixement d’aquest municipi. “Ara mateix Finestrat és un dels municipis de la província d’Alacant que més està creixent. Per això, necessitem que el nostre regidor d’Urbanisme, Víctor Darío Llinares, es dedique exclusivament a aquesta àrea. És llicenciat en Dret, sap de la matèria i porta molts anys al capdavant d’aquest departament”.

A partir d’ara la Regidoria de Personal serà assumida per l’actual regidor d’Hisenda, Obres i Projectes i Contractació,  José Vicente Lloret.

I la Regidoria de Turisme, actualment en mans de l’Alcaldia, l’assumirà la regidora d’Empresa i Residents d’Altres Nacionalitats, Donna Rebeca Plummer. “Dinamitzarem el turisme, i a potenciar esdeveniments per a atraure més visites a la localitat. I considere que Donna Rebecca Plummer, especialista i professional en l’organització d’esdeveniments és la persona idònia perquè crec que complirà molt bé aquestes funcions”.

Els canvis seran efectius a partir de demà, divendres 22 d’octubre.

GABINET DE PREMSA (21.10.2021)