El Forn d’Honorato de Finestrat entre els millors 100 millors Forns Artesans de la Ruta del Bon Pa d’Espanya

Xarra-Col·loqui a Finestrat sobre fons europeus Next Generation per a PIMES
25/11/2022
Renovació del conveni de l’Ajuntament amb el Club de Futbol UE Finestrat
30/11/2022

L’ALCALDE DE FINESTRAT, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, FELICITA A ROSA LLORCA I LI AGRAEIX UN TREBALL QUE DISTINGEIX EL NOSTRE MUNICIPI A NIVELL GASTRONÒMIC

El Forn de Honorato de Finestrat, amb Rosa Llorca com a fornera-cap i propietària, ha aconseguit ser distingida amb una de les estreles DIr-Informàtica de la V edició de la Ruta Espanyola del Bon Pa.

Una estrela que l’acredita com una de les 100 millors forneres artesanes d’Espanya.

La distinció l’ha volguda compartir amb tots els veïns de Finestrat i ho ha fet a través de l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, qui li va transmetre la seua felicitació i li va animar a continuar treballant amb la mateixa passió i entusiasme. El primer edil també va voler destacar un treball que distingeix el nostre municipi a nivell gastronòmic.

La Ruta Espanyola del Bon Pa, organitzada per “Panátics” i Pa de Qualitat, ha comptat amb centenars de forners de tota Espanya. A la Comunitat Valenciana, van anar 10 els guanyadors, entre ells el Forn d’Honorato, l’únic regentat per una dona.

Aquest concurs posa en relleu la qualitat del pa artesà en el nostre i premia el pa artesà i natural amb llargues fermentacions i massa mare l’objectiu de la qual és aconseguir un producte de gran qualitat.